tirsdag 22. desember 2015

Legge gipsplater på vegg

Gipsplater er helt «døde» og derfor stabile, de verken krymper eller utvider. Video som viser deg hvordan du setter opp gipsplater. MONTER: Monter delen på veggen, pass på at alt er i vinkel. Gipsplater kan brukes til å bygge opp skillevegg, hengetak eller nedforet himling.

Slik setter du opp gipsplater - video fra Coop Bygg

De kan også brukes til estetiske formål og skjule elektriske ledninger eller.

Legge gipsplater på vegg

Vi har tatt utgangspunkt i å sette opp gipsplater på en ferdig lettvegg. Først må du legge inn isolasjon i tomrommene mellom stendere. Gipsplater og sponplater for den som skal bygge nytt eller pusse opp. Du kan hjelpe til med å legge inn pålitelige kilder.

Slik setter du opp gipsplater på lettvegg - Bergens Tidende

Gipsplater på vegg og i tak skal skrues med egnede skruer.

Vi vil ha hjelp til å rive eksisterende panelvegg og laminatgulv. For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne. En annen måte å skjule stria på, er å dekke de med rehab-gipsplater. Med en slett vegg er det flere muligheter for lage et. Gipsplater tak, eller slippe tak, er ikke påføres direkte på overflaten av et.


Alternativt kan man legge 2 lag 12,5mm Fermacell og c/c 600mm. Hvis veggen er jevn nok, kan du legge flisene rett på. Vi har akkurat kjøpt hus hvor samtlige vegger har gammel og stygg strie og tapet SPU Gips er en isolasjonsplate med ferdig belegg for nybygging og renovasjon. Isolasjonsplatene passer til innvendig isolering av vegger, tak og gulv samt.


Gipsplaten er 25 prosent lettere enn vanlige gipsplater, og veier dermed. Montering av gips i tak er også et brannsikringstiltak. Fram til 1990-tallet var det anbefalt å legge plast på. Hvis du ønsker å forvandle din garasje i en stue, vil du sikkert trenger litt gips.


Mål horisontal og vertikal avstand fra veggen som du trenger for å dekke opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar