søndag 13. desember 2015

Legge gulvfliser

Legge gulvfliser

I gangen er det imidlertid ingen slike krav, og det er. Er jeg nødt til å fjerne dem først, eller kan jeg legge nye fliser oppå? Kan jeg legge vinyl på et flisgulv – og hvordan gjør jeg det i så fall? I kælderen er der mange gode grunde til at lægge fliser.

Lær å legge flis - Del 1

Det er for eksempel ikke uden betydning, hvor i huset fliserne skal.

Legge gulvfliser

Pass ogsåpå at fliser med støv på baksiden skalrengjøres eller forvannes. Nettflis.no fører alt du trenger av verktøy for å legge fliser. Er veggflisenes bredde lik gulvflisenes mål, kan man nå få gulvfuger. Når det legges fliser og naturstein direkte på et underlag som fortsatt beveger.

Legge fliser i gang - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt

Polyflor anbefaler ikke å legge belegg på gammelt gulvbelegg.

Slik bør du behandle og legge Historiske fliser for best mulig resultat. I tillegg til oppmålt mengde med flis bør en alltid legge til 10 % for evt. Grunnarbeidet er viktig når en skal legge fliser enten på gulv eller vegg. Hei, skal i gang med legge flisene p hele badet, vegg og gulv. Vårt fix og fug for å legge fliser gir deg trygghet under platene, uansett underlag. Våre tettskiktsystemer for våtrom er alltid bedre enn bransjens anbefalinger.


Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Allerede efter kort tid opstår der grimme revner og løse fliser, eller hele. Her kan du se hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Flislegger Har ett lite bad der det er fliser på gulv og vegger. Det er jo lite vits å legge nye fliser oppå et bad som ikke er tett.


Det er ikke så vanskelig å legge fliser på gulv i tørre rom. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Du kan velge å legge flisene parallelt eller diagonalt i forhold til benken. Tidligere var det nødvendigt at lægge fliser i mørtel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar