onsdag 23. desember 2015

Legging av fliser i gang

Grusete sko, sølete støvler og vått regntøy er hverdagskost for gulvet i gangen. FLISLEGGING: I gangen er det ikke noe problem å legge flisene selv. Min kone og jeg skal få lagt fliser på kjøkken og gang. Disse flisene kan også godt brukes utenfor inngangsparti eller i yttergang.

Hjelp og tips om fliser - Modena Fliser

Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter.

Legging av fliser i gang

Likevel har keramiske fliser har blitt stadig vanligere i norske hjem. Denne variasjonen gjør at vi anbefaler å blande fliser fra forskjellige bokser. Flisene kan med fordel førimpregneres en gang før legging med FILA PRW 200. Konstruksjon med bjelkelag c/c 600 mm som underlag for montering av fliser.

Slik legger du kjøkkenfliser - Byggmakker+

Entre/gang, vaskerom/teknisk rom, bad, 2 soverom og kjøkken med spiseplass.

Legging av fliser i gang

Ved legging av fliser i vindfang/gang beregnes det ekstra kostnader. Denne gangen legger du midtstreken midt på flisen slik at du får. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Før legging bør flere pakker åpnes og fliser/mosaikk sorteres for å sikre et. De aller fleste velger å legge fliser eller vinyl. Grunnarbeidet er viktig når en skal legge fliser enten på gulv eller vegg.


Produktsjef Kai Jevne hos Mapei gir deg fem gode råd. Vi utfører alt innen muring, puss, peis, fliser og utearealer. I mindre rom og rom med liten trafikk, legges normalt teppefliser løst.

Hvordan legge fliser - Flisekompaniet

Men i gang og bad er dette et fremragende alternativ. Hei, skal i gang med legge flisene p hele badet, vegg og gulv. Derfor er det visse remedier som du må påføre før du legger fliser. Hvis flislimet er korrekt blandet kan du ta vekk tauet med en gang. Vi har hatt, og har mange oppdrag innen gulv- og flislegging. Jeg har hørt at man ikke skal dusje rett på fliser.


Den totale vekten av gulvstøp og fliser kan bli meget stor. Arbeidene besto i riving av gamle tapeter, legging av nye, samt maling av. Skal du pusse opp gang, kjøkken eller bad, eller vil du bare pynte opp en vegg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar