søndag 13. desember 2015

Megler utdanning trondheim

Megler utdanning trondheim

En eiendomsmegler bistår privatpersoner og bedrifter med kjøp, salg og utleie av. En eiendomsmegler kan også jobbe som eiendomsforvalter. Synes du det virker interessant å være eiendomsmegler? Disse skolene tilbyr EIENDOMSMEGLING (Bachelor) i Trondheim.

Eiendomsmegler – Utdanning

Stavanger, Bergen eller Trondheim) og de offentlige høgskolene: Universitetet i.

Eiendomsmegler: Hvilken utdanning bør jeg ta, og hvor lang er isåfall den. BI (i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim) og de offentlige høgskolene. En eiendomsmegler er lisensiert til enten å hjelpe både privatpersoner. Eiendomsmegler er en treårig bachelorutdanning som tilbys ved ulike.

Om oss - Notar AS - Eiendomsmegler for kjøp og salg av bolig

Selv har jeg planer om å bli eiendomsmegler, så hyver meg innpå tråden her.

Megler utdanning trondheim

Bergen, Stavanger og Trondheim, Høgskulen i Sogn og Fjordane. Bergen, Stavanger og Trondheim, Høgskulen i Sogn og Fjordane. Meglerstudent Sleeman tror hun vet hva som skal til for å få seg jobb. Dette er hans tredje sesong som megler i Boligjakten.


Utdanning, BI Norwegian Business School, Sør-Trøndelag University. Er det noen som har tatt studiet mens de har jobbet som megler samtidig?. En av de mest populære studiestedene å utdanne seg som eiendomsmegler på. Men utdanning er ikke gratis, og med dagens bopriser og forholdsvis lave.


Denne artikkelen handler om kravet til utdanning for å få.

Eiendomsmegler Mnef–Trondheim Area - LinkedIn

For meglere med lang erfaring uten formell utdannelse ble det etablert en egen. Stavanger, Bergen og Trondheim, Høyskolen i Telemark (Bø), Universitet i. Julie er eiendomsmegler ved DNB eiendoms kontor på Sellebakk. Notar ble opprinnelig stiftet i Trondheim i 1986 og var en pioner i. Det er mulighet for å fortsette med ph.d.-studier etter endt masterutdanning. Studiested: Trondheim, Gløshaugen NTNU tilbyr også et erfaringsbasert. Utdanning som aksjemegler - posted in SnikkSnakk: Hei.


TØH (Trondheim økonomiske Høgskolen) hva tror dere? Da bør du droppe utdanning innen samfunnsfag, økonomi og. Vi gjentar suksessen og lanserer ny Aktiv meglerskole i Oslo og Trondheim. Hei må man gå meglerutdanning for å være med på kurset eller kan man melde. Om hverdagen, mulighetene og hva som skal til av utdanning for å begynne.


Siden vi som deltok var finansrådgivere og megler, fikk de ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar