tirsdag 22. desember 2015

Monter garasjen

Monter garasjen

Filmene og guidene under gir deg detaljbeskrivelser. Ta kontakt med selvbyggerservice i ditt byggevarehus. Velg hvilken garasje, bod eller driftsbygning du ønsker. Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør.

Garasje - Monter

Se hvor raskt og enkelt vi setter opp en ny garasje.

Monter garasjen

Skal til og bygge garasje og har sett på monter sin garasje som de kaller Heimdal. Bestiller du en Montér Garasje Standard så får du de materialene som. Vi har et utvalg komplette garasjer du kan velge i. CD-rom med anvisning på hvordan garasjen settes sammen - fra.

Optimera lanserer Montér-garasje

Vi gjorde alt selv, kjøpte et byggesett hos Monter.

Monter garasjen

Det er ingen grunn til at bilen skal oppta all plassen i garasjen når. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur. I denne filmen bygger vi en MAXBO-garasje fra A til Å. Her kan du bla i Montér s populære katalog Garasje og gårdsplass , eller laste de. Monter dørbraketten på midten av det øverste portbla- det, så nærme kanten.


Monter en blå 16 A cee kontakt på veggen og kjøp Volvo sin 16A. Monter et rammeverk for kledningen i taket slik at du har. Supplerende kurver, kroker og glidelister samt vårt Utility-konsept for garasje. Monter en garderobestang fra vegg til vegg, så har du en plass å henge klær på. Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. Typiske steder kan være loftet, garasjen, kjelleren, boder etc., der det er kaldt.


Monter røykvarslere i hvert separate soverom samt i alle oppholdsrom i boligen. Løsn bolten til fallbremsen A og monter vaierfeste nr. Monter bunnhenger (7A) på venstre side og (7B) på høyre side, festes med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar