søndag 13. desember 2015

Nike joggesko asfalt

Nike joggesko asfalt

Fire sko får terningkast seks i årets test av løpesko. Cadence til vinner, knepent foran Nike Lunar Tempo og Saucony Kinvara. Eliteløpere og godt trente løpere bruker vanligvis lette sko med minimal demping For eksempel en maraton på asfalt betyr stor belastning på kroppen.

Hvilken joggesko bør du velge? - osloby

Nike Performance - AIR MAX SEQUENT - Løpesko med demping.

Nike joggesko asfalt

Passer best for: Best egnet til rolig asfalt – og grusløping. For å forebygge skader er sko beregnet for asfaltløping ofte mer dempet enn. Stort utvalg av joggesko for deg som overpronerer.

Test av Nike Pegasus 32 joggesko - Torshov Sport

Nike Structure 19 Flash er en løpesko som er godt egnet.

Nike joggesko asfalt

INTERSPORT lar deg velge mellom joggesko i ulike prisklasser og merker. Så disse skoene passer nok best på grus eller asfalt. Se tilgjengelige farger av Nike Lunarglide joggesko. Løplabbet Adidas Adizero Takumi Sen Boost 3, for bane og asfalt.


SKO UNDER LUPEN: Det er mye å glede seg over i årets største. Jeg har løpt med Nike Pegasus 32 joggesko i sommer. Riktige joggesko gir mindre slitasje på leddene dine, og gjør joggeturen til en lek! Vi har sko til deg som jogger mye, som løper på asfalt eller på grus, som er.


Det første vinterføre som kommer er typisk glatt asfalt, med noen isete partier.

Test av Nike Lunarglide 6 joggesko - Torshov Sport

Wildhorse GTX har Gore-Tex i overdelen som gjør at føttene holder. Jeg var helfrelst på Nike før, men hadde en lang pause fra dem fordi jeg. Løper en del, både ute på asfalt og inne på mølle, så sko med god. Det ser ut til at de fleste har forstått at Nike Shox verken egner seg til. Det er en stabil asfalttraver for tyngre løpere, men føles lett og dynamisk å løpe i Den blir Nikes mest stabile sko og dermed førstevalget for løpere med behov.


Jeg bruker et par Nike sko nå, men tror kanskje de er feil for foten min. Gratis ekspertråd til de bedste priser på Lunarglide 6 løbesko fra Nike. Flyknit i massere af sko, så det er der mange andre. Jævnfør den relativt flade sål egner Nike Lunarglide sig bedst til løb på asfalt.


Find markedets bedste asfalt løbesko uanset løbestil. Asfalt løbesko – oversigt over de bedste sko til asfalt. Alle skoene er prøvd flere ganger og på flere typer underlag: asfalt. Menneskekroppen er ikke skapt for løping, særlig ikke på asfalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar