tirsdag 22. desember 2015

Nrk program lille julaften

Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Berg som sørger for. Guri Solberg: – Det er fint å kunne være et alternativ til NRK. Hva er vel lillejulaften uten «Grevinnen og hovmesteren» og julaften.

TV-guide fra VG Nett - dette går på TV i dag

Kvelden før kvelden» lille julaften med programlederne Ingrid.

Kvelden før kvelden er et norsk TV-program som har gått hver lille julaften på. Hele bildet av NRK-julen får du ved å gå inn på nrk.no/presse. Martinus er noen av dem som dukker opp lille julaften på NRK1. For å ta med litt om TV også, så skjer dette på Lille Julaften på NRK TV.

TV-julen skaper nye ritualer - Vårt Land

I jula forventer vi at NRK serverer akkurat det samme som i fjor.

Nrk program lille julaften

TV-program, og gjøre et klart seerhopp mens «Grevinnen og hovmesteren» vises. Vi har samlet et lite utvalg av julens fineste programmer. For mange er spesielle TV-programmer en viktig del av julefeiringen. Lille julaften sprer Hilde Hummelvoll og Arild Opheim julestemning. Julekvelden har NRK en julespesial med «Norge Rundt». Se NRK sitt rikholdige arkiv rett i din nettleser.


Seertallene til NRKs tre mest poplære program sendt julen 2007. Kvelden før kvelden» sendes i år direkte på NRK 1. Rolf Harald Opsal Tv 2 har fantastisk program Lille Julaften. Hittil i år har NRK Info behandlet 55 000 henvendelser fra publikum. Innslag om fosterhjem og barnevern på Lille Julaften var sårende og upassende Banning forekommer fortsatt i flere NRK-programmer.


Sølvguttenes julesesong 2015 avsluttes på TV på NRK 1 kl. Sølvguttene, men du kan høre oss på Julaften i Oslo Domkirke kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar