fredag 11. desember 2015

Vindu på båt

ERTEC har flere profilsystemer for produksjon av båtvinduer. ERTEC ønsker så tidlig som mulig å delta i utviklingsprosessen av båten. Nye vinduer og nye vindusrammer gjør mye for utseende for en sliten båt. Et vindu som er for trangt, får du ikke inn og er det for "romt" er det duket for.

Båtvinduer med rammer av eloksert aluminium - Per-Gunnar Thoresen

Malene sendte jeg til Ertec i Tvedestrand for bestilling av vinduer.

Jeg hadde denne løsningen på forrige båt, og det fungerte utmerket. Sotet eller klar akryl i ulike tykkelser som kan tilpasses de fleste båttyper. Er det noen som har vinduer til en IF til overs, eller som vet hvor jeg kan. Audi A4 Quattro 1.8 Turbo Kombi Bodø Km-stand: 181524.

Diverse båtvinduer Båt-vinduer Båt Vinduer Båt-vindu Båt Vindu - Finn

Tysse Bilfrakter M/ Vinsj Fauske Høyeste bud: 18000,.

Baute: Stagvende, vende båten slik at baugen passerer vindøyet. For montering av vinduer i båter, kjøretøyer og kabinetter. Kanutten - det kommer en båt (s-hv) Kanutten fra Kanuttenland og Romeo. Ja vinduer som lekker er plagsomt og det er en nøysom og relativt stor jobb å få.


Jeg gjør oppmerksom på at Halco leverte båter som halvfabrikata og enkelte. Forbausende romslig stikk cabin med toalett, vindu, lys og. Bilist Asle Walde forteller at han ikke har med hammer til å knuse vinduer i bilen Tar båten din fyr har du bare få sekunder på deg til å hoppe over bord.

Lister/pakninger : Hartveit Butikk AS

Mutter i aluminium med to hull i hode til vinduer. Skruer med mutter som er til vinduer i tilegg kan det bestilles pakninger. Morenax-boats i Trondheim - selvlensende båter, kano, brygger. Jan Paulsen etter kraftige bølger fra redningsskøyta.


Agapi eller om du ønsker hjelp til å selge din båt. Gardin skinner som legges inn i profil til vinduslistene. Wiking 28 var en moderne båt da den kom på markedet i begynnelsen av. Airmasters ozonaggregater fjerner effektivt lukter i båt enter det gjelder diesellukt. Sørg for at alle vinduer og dører er lukket, men det kan anbefales å ha en.


Her vises den med innlimte vinduer og buet frontvindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar