onsdag 20. januar 2016

Møbelstoff bergen

En eklektisk og fargerik interiørforretning med et moderne klassisk uttrykk. Salg av Møbelstoff, møbelhud, skai, skottduk, kalesjeduk, PVC-duk mm. For å se hundrevis av andre stoffer, velkommen innom vår. Vi har mange ulike materialer utstilt i vår butikk.

Møbelstoff Bergen - Gule Sider

Møbelstoff Bergen - Norge med telefonnummer, adresse og kart.

Oppdaterte opplysninger for Møbelstoff Bergen registrert 30-1-2016.

Panduro Hobby - Panduro Hobby Bergen

Før musa over fylka for å finne din nærmaste hovudforhandlar.

Akershus Go og Varm, Ullvarer og Naturtekstiler Britha Opheim. Current, Eier/daglig leder at Galleri Møbelstoff AS. Summary, Gründer, eier og daglig leder av Galleri Møbelstoff AS. Møbelstoff vil ved bruk – akkurat som skinn – strekke seg og få patina.


Fredrikstad Brochs Gate, Oslo Skøyen, Bergen Vaskerelven, Ski Storsenter, Oslo. Den første møbeltapetsereren i Norge etablerte seg i Bergen i 1760. Gardiner og møbelstoff i ulike kvalitetar og fargeskalaer - alle til sitt bruk. Kunsthistorie grunnfag, universitetet i Bergen, 1999.


Møbelstoff, løpere og veggtekstiler til Sysselmannsgården på Svalbard.

— Vakre Hjem Interior

Grunnlagt i Bergen i 1980, og har vært drevet av dagens eiere siden 1985. Frå 1890 til 1972 blei det produsert gardiner på Nygårdstangen i Bergen. Tangens Gardinfabrikk på mursteinsbygningen i Lars. Ikke akkurat møbelstoff, men veldig sterkt, funker kjempefint. Ho var også byrådsleiar i Bergen med særleg ansvar for kultur då. Også toppene til sittebenkene lager vi treplater, skum og møbelstoff.


I 1937 opna ein ei ny avdeling for dekorasjons- og møbelstoff. Dra til Bergen om du er interessert i innredning og design. Fra Bergen/Stavanger inkluderes også 2-sengs innvendig lugar. Mediatrykk i Bergen, vart sendt til Brasil, og der har vi også ein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar