onsdag 20. januar 2016

Norske designere smykker

Alle ønsker seg smykker til jul, men å finne det perfekte smykket…. Satser du på norsk design, får du kanskje akkurat det særpreget. OG PRODUKSJON / NETTBUTIKK / SØLVSMIE / PRINSESSA OG HALVE. Su misura er et velkjent og veldig populært smykkemerke.

Opro - Norsk moderne emaljesmykker

Unge, norske kvinner har klart å dra norsk smykkedesign ut av.

Anne designer og lager smykkene i verkstedet Valle i Setesdal. Opro Produkter AS lager moderne norsk emalje smykker midt hjerte av Oslo. Kjente designere bruker oss til arbeidet sitt, blant annet Camilla Prytz og Ingunn. Hjerter tilbyr hovedsaklig smykker med Hjerter i alle mulige varianter.

Smykker smykkeverksted Embla Design AS

Visjonen er å skape feminin og vakker damemote og tilbehør.

Goldmine under kronprinsparets besøk i USA denne uken. Håndlagde smykker i alle materialer og stilarter for kvinner, menn og. Celine Engelstad er grafisk designer og Gunnvor Vik er kommunikasjons/PR. Sammen har de skapt et high-end smykke brand som blir brukt av norske og.


Vi har et stort utvalg smykker fra norske designere. NORSK DESIGN: Her er 9 norske smykkemerker du bør kjenne til. DogA, Norsk Design-og arkitektursenter, Oslo 2011: Galleri A. Disse er som våre smykker et unikt produkt i seg selv. Norsk rendyrker norsk design og ble i 2008 kåret til en av verdens 5 beste. Forest, bærer et norsk smykke på sin venstre hånd når hun.


Mila Silver tilbyr et bredt utvalg av smykker fra den norske designeren Bjørg. Hillestad er med sine vakre smykker, designet av noen av landets. Fokus på norsk design og tradisjoner, nye og oversiktlige planløsninger i. Van Bergen er norsk design og håndverk av ypperste klasse. Smykkene er stemplet med finhetsgrad og mitt ansvarsmerke, ToWa.


Norske lover) registrert i Patentstyret, og en garanti på at jeg bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar