søndag 31. januar 2016

Nrk super tv julekongen

Nrk super tv julekongen

Ridderdalen mens Anton og Mira er i skogen og hugger juletre. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Samtidig er det noen andre som oppdager tunnelen mellom. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste.

NRK Super TV - Julekongen - 20:24

Ridderdalen, og folket i Ridderdalen spør om han vil bli kongen deres!

Nrk super tv julekongen

Julekongen så jeg for første gang i forbindelse med denne kåringen. NRK Super elsker å lage tv for barn og vet hva de driver med. NRK skal sende Julekongen som adventskalender i Barne-TV i år. Det blir ikke aktuelt for NRK Super å endre sendeskjemaet.

NRK Super TV - Julekongen - 7:24

Super og NRK i barne-TV-tid hver dag er så langt fulgt av 227.000 seere under.

Nrk super tv julekongen

The Julekalender» på TV 2 Zebra kom best ut av det med et snitt på 157.000. Skomakergata, Jul i Blåfjell, Månetoppen eller Julekongen - og. Denne uka ble NRK Supers nye nett-tv app lansert til nettbrett og mobil. På NRK Super blir det ”Jul i svingen”, og Super-sjefen påpeker at seriene. We were commisioned to develop the illustration style of the series, and have. Vi går ut i fra at den ihvertfall blir sendt på NRK Super.


ALDRI FOR GAMLE FOR JULE-TV: Disse jentene ønsker seg Jul i Blåfjell og. JULEKONGEN: Årets julekalender på NRK Super handler om. På NRK1 sendes Julekongen, på TV 2 Zebra sendes The. Det oser magi av traileren til Julekongen – Full rustning. Hun har vært Gullrute-nominert for sine TV-serier flere ganger. Se på denne siden for alle TV-programmer fra NRK Super.


NRKs nye julekalender, «Julekongen», slår an både hos barna. Se TV-program fra Julekongen fra 24-12-2015 her på Nett-tvplay.com. Ikke bare ble barna presentert for et visuelt univers som. Kan matches med flere andre flotte plagg fra denne.


Perfekt førjulsmagi med riddere, mystikk og eventyr av Pål Frostad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar