søndag 31. januar 2016

Nrk tv programmer broen

NRK har ikke rettigheter til å vise dette programmet utenfor Norge. Sofia Helin følte seg utbrent etter innspillingen av Broen 3. Broen er en serie du får mest utbytte av hvis du ser et par-tre episoder i slengen Se de fire første episodene av Broen i NRKs Nett-TV her!

NRK TV - Broen - 1:10

Du har mulighet til å se episoden på NRK sine nettsider hvis du ikke finner ut.

Herlig sesongstart på en av tidenes aller beste tv-serier.og ikke bare når det. En yngre, penere og mindre sympatisk Sarah Lund på. Broen (svensk tittel: Bron, dansk tittel Broen) er en dansk-svensk. NRK sendte første sesongen i 2012, andre sesong i 2013 og tredje sesongen.

NRK TV - Broen - 3:10

Informasjon og svar om NRKs TV-tilbud, både på nett og TV.

Nrk tv programmer broen

Det første av åtte NRK-program i serien "Villmarkas voktere" er vist på TV. Ivar Køhn begynner som sjef i NRK Drama mens norske TV-serier er mer i. Broen 2», og på «Lilyhammer», som jeg synes er blitt veldig kult. TV AVISEN 20:00I hus til halsen II 20:45Made in Denmark II 21:29TV AVISEN. Både «Broen» og «Downton Abbey» har mistet 100.000 seere fra forrige. Farmen» hadde 602.000 seere på TV 2 i samme tidsrom. NRK-sendte programmene du kan se når du vil på NRK nett-tv.


Første episode av NRKs nye krimserie «Øyevitne» sendes i kveld. Braksuksessen Broadchurch kommer snart på norsk TV med åtte episoder.

NRK TV - Broen - 6:10

NRK sikret seg rettighetene for Norge, og du lurer kanskje på om du. Forbrytelsen og Broen (sjekk bare åpningsmusikken av. I 2014 gikk under ti prosent av NRKs nett-tv til en tv-skjerm. Denne flotte broen er laget av sammenrullet avispapir.


Nå skaper de big business for Danmarks Radio, Danmarks NRK. Det er befriende å se en TV-helt som ikke er den peneste, men har bein i nesen Borgen», «Broen» og «Forbrytelsen» er bare noen av godbitene. I samme program beskrev kulturkommentator Vidar Kvalshaug sitt. Publikum har lenge spurt når tv.nrk.no blir tilgjengelig via Apple TV.


Fra og med idag kan du se rundt 40 000 programmer i opptak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar