torsdag 21. januar 2016

Sliping av parkett tromsø

Tromsø Entreprenør AS har også dyktige malere med lang erfaring. Sb Parkettsliping Sergio Augusto Fernandes Bastos i Heimdal. Gulv,Gulvsliping Ønsker å få slipt og etterbehandlet parkettgulv i stue og på.

Parkettsliping Nord-norge Troms - Gule Sider

Gulvsliping Hei Jeg ønsker tilbud på sliping og lakking av parkett på areal ca.

Se firmaer i bransjen Parkett og tregulv - Forhandlere fra hele Norge. Det var vel i lengden billigere enn å slipe ned den. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Parkettsliper, 200 mm, 1-fas, 2,2 kW, for tregulv, med avsug.

Norsk gulvservice AS

Vi skal bygge i Oslo og ønsker også et slipt betonggulv i noen rom.

Sliping av parkett tromsø

Vi har ikke lyst på parkett, men ordentlig heltregulv, og prøver å orientere oss om. Vi er forhandler av EPS-fuktfjerningssystem i Nordland, Troms og Finnmark. Utleie av minigravere med og uten fører,sliping av parkett og tregulv,salg av. Horisontaldelt useksjonert tomannsbolig fra 1948 i Tromsø. Leiligheten fremstår som lys og er nylig overflatebehandlet med bl.a. Leveres som langstav og ruter med not og fjær, som regel slipt og lakkert.


Bergen Universitetet i Tromsø Universitetet i Stavanger Norges miljø- og. I 2014 ble det brukt 4000 timer bare på Tromsømarkaprosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar