tirsdag 23. februar 2016

Soverom farger

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. For å lage et fredfylt soverom må man ha en følelse for helheten. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, liker å teste ut fargene hun anbefaler. Nisjen i soverommet er Lisbeths favorittsted, malt i Jotun-fargen Diskret.

Tips til å fargesette soverommet

I 2016 er et av Norges viktigste rom soverommet, sier Tale Olivia.

Soverom farger

Finn interiørtrender, fantastiske romløsninger og overraskende farger. Gulvet var hvit beiset og knirket endel, veggene hadde en fæl lyse blå farge. Farger Velg farger i rommet ut fra hvilken retning rommet ligger. Barnerom har ofte fargerike leker og tekstiler og her bør også veggene være.

Fargeinspirasjon – Interiør - Nordsjo

Etiketter artillerietbaldakinhimmelhimmelsengsengSoverom.

Soverom farger

Hjemmet til Trine Edstrøm og Jørn Erik Steen spraker av ulike farger på stoler. SOVEROM: Blågrønn tapet og sengeteppe på soverommet. Soverommet skal vises frem – ikke gjemmes bak en lukket dør. Vi har bestemt oss for at vi skal bruke basic farger som hvitt, sort og grå i bunn. Dette er en farge du skal se lenge etter på mitt soverom! Det kalde lyset gjør at kalde farger lett oppleves som for kalde.


Det er farger vi liker bedre enn andre, og farger vi helst unngår. Vil du vite hvilke de vakreste farger for soverom er? Farger: LADY Aprilgrønn 8102 med motiv 9918 Klassiks Hvit.

Lite moro på soverommet? Prøv purpur - Dinside

En romantisk og behagelig stil er noe som jeg setter pris på ved et soverom. Bring inn romantikken i soverommet og du bringer romantikk i forholdet. Lys, delikat og lekker skal fargene på soverommet være. Soverommet står for tur, men er usikker på hvilke farger jeg skal velge. Malingen får du i tre ulike kvaliteter der èn egner seg for stue, gang og soverom.


Ingen steder er bruken av farger for å skape stemning viktigere enn i et soverom. Denne private området bør være en avslappende, rolig avbrekk som er gjort. Hei Lurer på om noen har noen fargetips til meg, er ikke så god på slikt. Sukk for et nydelig soverom og for noen nydelige farger:) Og ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar