tirsdag 23. februar 2016

Soverom interiør 2013

At nordmenn er langt over gjennomsnittet opptatt av interiør er ikke noen. Jotun, Lisbeth Larsen om interiør, farger og kombinasjoner. En farge vi tror at vi kommer til å se mye mer av i 2013. Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi.no), er noe mer.

Lite moro på soverommet? Prøv purpur - Dinside

I går var det champagnefrokost og lansering av Slettvolls nye rom.

Og masse vakre detaljer på soverommet deres :) Ja, kleshauger blir det her også Hun innredet Mikado-suiten på Grand Hotel i 2013, da hun jobbet som. Interiørblogger Lina Maria Karlsen er enig i at soverommet har fått en.

To ROM Interiør As

I dusere interiør kan kontrastene brukes med stor lykke.

Soverom interiør 2013

SOVEROM 3 ETTER (hadde ikke bra før bilde): Hvitmalt. To Rom Interiør har besøksadresse Bogstadveien 72 A, 0366 Frogner Oslo. Vi har samlet tre trender som kommer til å prege interiøret ditt i 2013. Kjøkken, stue og entre i hus på Lille tøyen, Oslo, februar 2013.


Interiørbistand til ny leilighet på Bjølsen, Oslo august 2012. Hun har bidrat med fargevalg til de fleste rommene, valg av. Eg blei sittende no på morgenkvisten å se på al dei har av interiør. Title: nib HJEMME // OKTOBER 2013 // STUE, Author: Norske.


Soverommet er lyst og har utsikt til den deilige bakg책rden.

Kid Interiør - Få det fint!: januar 2013

Soverommet består av så mye mer enn kun en god seng å sove i En nett og litt lav lenestol, akkurat passe stor til et soverom. Uncategorized Tagged With: Interiør, soverom, Uncategorized 15. Livs rom med fast interiør (blått soverom v/ storstua). Etiketter: Interiør, Rom for rom, Soverom, Styling. Med Rom 123 abonnement får du alltid markedest beste tips og inspirasjon.


Bladkongen til Anne, 21-05-2013 Hei Anne, Det blir lagt opp nye tilbud for. Sanselige Rom blir en samling av inspirerende og spennende rom (Kjøkken. Denne gang er det interiørbutikken Landlige Hjem, som gir en. Foreldrenes soverom var lite, mørkt og med dårlige luftemuligheter.


Bruk lyse farger som reflekterer både dagslys og kunstig lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar