tirsdag 23. februar 2016

Soverom

Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet. Hvitt og rosa soverom med hvit MALM seng og flerfarget TOFSVIVA sengetøy. Hvitt soverom med hvit PAX-garderobe med skyvedører, oransje ÖDESTRÄD. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger.

Soverom - Soveromsmøbler - IKEA

Princess har norskproduserte dundyner og dunputer og er anbefalt av.

UNNGÅ HVITT PÅ SOVEROMMET: Det kan ødelegge nattesøvnen. Sval og rolig stemning kan bety så mangt, det kommer helt an på hvem du spør. Det viktigste er at du føler deg avslappet på ditt eget soverom. Dinside Er dere uenige om hvor kaldt soverommet skal være på nattestid?

Soverom - Wikipedia

På denne siden finner du Lyse Ideers anbefalte soveromsbelysning!

Soverom

Soverommet er først og fremst et sted vi hviler og slapper av. Under finner du våre modeller merket med 5+ soverom. Soverommet er et rom hvor du trenger forskjellig type lys. Se utvalg av Flexit friskluftventiler som passer for soverom. Soverommet er et av mine favoritt rom, her liker jeg bare å ta kvelden tidlig. Soverommet - for mange et av husets viktigste rom.


I feng shui er soverommet et av de viktigste rommene i huset. Madrasser, gavler, sengekapper, dyner, puter og sengetøy. God belysning i taket og ved sengen er en selvfølge på soverommet. L´one interiør har to reportasje om soverom i BoNytt NR1/2012 fra side 72 til 79.


Det kommer også en artikkel om TV-vegg i Bo Nytt NR2/2012. Soverommet, hvem drømmer ikke om det perfekte soverom?. Soverommet er rommet der du slapper av og kobler ut stress og mas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar