torsdag 3. mars 2016

Tofløyet ytterdør med glass

Lik dekor på innsiden ( pålimte speil ) Døren leveres med. Flott, klassisk ytterdør i hvit utførelse og klart glass i likefløyet tofløysmodell. For mer ekstreme klimaforhold, produserer vi ytterdører med kompaktlaminat. Alle elementdører, med eller uten glass, kan leveres som branndør i.

Alle ytterdører - NorDan

Med doble ytterdører får du masse lys inn, og en større åpning.

En fyldig beskrivelse av utførelse, glass og tilbehør finner du nedenfor. Gilje Ytterdører tåler vann fordi de er laget med kompaktlaminat for å. Dørene kan leveres i mange variasjoner, fra helt enkel dør med ett glass. Balkongdørene fra Montér leveres i flere varianter fra hengslet dør med eller uten

Ytterdørerer og ramtredører - Jømna Brug dørfabrikk - As Jømna Brug

Tofløyet ytterdør med glass

LG Quick-lager lagerfører et svært bredt sortiment på ytterdører. De fleste av våre dørmodeller kan leveres med glass. De fleste ytterdører kan leveres som tofløyet med leveringstid. Bygg 1 har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris.


Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Utførelse med glass og tettfelt i mange variasjoner. Ytterdøren leveres hengt i karm og med 2 justérbare og innbruddssikrede. Costwold glass har dekor på utsiden, men slett på innsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar