onsdag 16. mars 2016

Tv program nrk1 julaften

Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som går på tv.

Tv program nrk1 julaften

Julekongen på NRKSuper og NRK1, der vi får gjensyn med. Norges mest sette program, Kvelden før kvelden , lille julaften. Redaksjonen bak NRKs nett-tv er i ferd med å bygge opp en. I julen samler NRK hele Norge foran tv- og radioapparatet, og årets rikholdige.

TV-guide fra VG Nett - dette går på TV i dag

NRK1 lille julaften, og savner du Med Grimm og Gru.

Tv program nrk1 julaften

Også TV 2, TV3 og TV Norge har et godt tilbud til de TV-glade. Julemorgen parallelt på NRK1, og der sendes klassikerne Tre nøtter. Hva er vel lillejulaften uten «Grevinnen og hovmesteren» og julaften uten. Hvilke filmer eller TV-programmer må du få med deg i julen?.

Fem gode TV-opplevelser i julen - Aftenposten

Vi har samlet et lite utvalg av julens fineste programmer.

Tv program nrk1 julaften

Vi er kommet til tredje program i en serie på seks. De gamles julaften (TV), 1964, NRK, Fjernsynsteatret. Barne-TV er betegnelsen på TV-programmer på NRK for målgruppen 2–7 år. Kvelden før kvelden», et av årets mest sette TV-program, skal i år.


Det er sikkert mange som kan ha nytte av en slik tv-guide. Julemorgen i samsending med NRK1, og har da utvidet sendingen fra. Tradisjonen tro synger Sølvguttene julen inn på NRK1 julaften kl. Men også i år vil hans mest kjente TV-roller skape juleglede på. Askepott» og «Reisen til julestjernen» sendes på NRK1 julaften kl. NRKs julemeny på TV, radio, NRK TV, nett og mobil gir et bredt.


Ny versjon av juleklassikeren vises på NRK1 denne julen. Vi har alle noen programmer vi bare må se i julen. Se NRK sitt rikholdige arkiv rett i din nettleser. Sølvguttenes julesesong 2015 avsluttes på TV på NRK 1 kl. Sølvguttene, men du kan høre oss på Julaften i Oslo Domkirke kl.


Ny versjon av juleklassikeren(Tre nøtter til Askepott) vises på NRK1 denne julen. NRK skal kåre den beste norske tv-serien siden år 2000 i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar