onsdag 25. mai 2016

Tv oslo maraton

Tv oslo maraton

Du har kanskje sett dem i Oslo Maraton – men de har neppe sett deg. Aktiv mot kreft, Right to play, Sykehusklovnene og TV-aksjonen. Marathon distance is two laps of the below course. Forsinket start på Oslo Maraton på grunn av et gjerde.

Run for charity - Danske Bank Oslo Maraton

Han hvisket meg i øret: «Vil du ligge med meg i kveld?

Taye Babeker Tirfea kom først i mål på lørdagens Oslo maraton. Conrad Håkansson (tv) fra Danmark kom på andreplass og John. Isaksen, skal løpe halvmaraton, og også TV Aksjonens leder. Danske Bank sier opp sponsoravtalen med Oslo Maraton.

Løp for TV-aksjonen under Oslo Maraton!

Ikke minst var det et langt steg frem at hele arrangementet ble sendt på tv.

Tv oslo maraton

Toni Isaksen, daglig leder i KS Vidar som arrangerer Oslo Maraton, har brukt. Birgit Skarstein, kjent fra TV-serien Ingen grenser, er akkurat. Tromsø Løpeklubb-utøver Hilde Aders var suveren i Oslo Maraton 2015. Tidligere friidrettstrener, -utøver og nå sportskommentator i TV 2, Johan. Oslo maraton, kupert og tung, mens Berlin er flat, med. Lørdag er det Oslo Maraton som byr på masse musikk og dans og.


Den 21 september 2013 braker det løs med Oslo Maraton. Oslo maraton som ledsager for blinde Morten Tollefsen. Med bare 11 dager igjen, nærmer Oslo Maraton seg med stormskritt. Kristian Waalen (27) gjennomførte Oslo maraton til tross for at han.


Vi stilte med ni deltagere i årets Oslo Maraton, her er RIL-faktabox. TV-rykk, eller om formen rett og slett bare er på plass! Taye Babeker Tirfea fra Etiopia vant Oslo Maraton lørdag med tiden 2:20:49. Er det noen her som har tenkt å springe maraton eller halvmaraton i høst?. Anne Marte er personlig trener i SATS og treningsekspert i TV 2 Sporty.


Påmelding til de ulike distansene i Oslo Maraton har vært rekordhøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar