torsdag 19. mai 2016

Verandadør lås

NorDan balkongdør kan leveres som tofløyet, symmetrisk eller usymmetrisk. Gårsdagens balkongdør har enten hatt en vrider på innsiden eller en nøkkel. Det kan høres komplisert ut å montere en elektronisk lås på.

Balkongdør - Balkongdør - NorDan

Med en sikker lås fra CERTEGO øker du sikkerheten i boligen din.

Det finnes et alternativ til å skifte låsen i hoveddøra hvis du vil ha bedre sikkerhet. Nemlig å installere en ekstra lås slik at døra er sikret to steder. Hvis du skifter til en Assa lås må du bytte sylinder også, men i mange. Husmovindu balkongdør hvor jeg snart ikke kan lukke den.

Tidligere besvarte spørsmål - Foreningen Norske Låsesmeder

ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og.

Denne typen lås har en avtakbar knappvrider du kan ta med når du drar ut. For oval Rokoko cylinder som monteres i de formonterede. Under oppholdet hos oss ber vi om at dør til leilighet og verandadør holdes låst Ved avreise: lukk alle vinder, lukk og lås verandadør og lås døren inn til. H-balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder. CM med lås og Vrider 2- fløyet balkongdør Dobbeldør. Lås opp med tastekode, elektronisk brikke eller via en app på mobiltelefonen.


Med CodeHandle elektronisk lås på verandadøren gjør du det vanskeligere for. Har du sikret din Terrassedør med en ordentlig Lås?

Lås - Biltema

Se hva du ikke må gjøre med låsen din for at den skal vare. Luk og lås dine døre og vinduer med dør- og vinduesbeslag i topkvalitet. Webshop har lave priser på dørhåndtag, vinduesbeslag og mange andre. Vigtigt: sluk for fjernsynet på kontakten på væggen. Sensorer i låsen sikrer optimal funksjonalitet og informasjon til brukeren.


Den kan også fås med lås inne, ute, eller begge sider. Et minihåndtak med lås og brems i vrider er tilgjengelig som praktisk tilbehør. Balkongdør med bred ramme med lås og håndtak på begge sider er en løsning. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Lås og Beslag AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar