fredag 24. juni 2016

Varmepumpe design innedel

ZEN design varmepumpe kombinerer design og teknikk. Man kan velge en slank og diskret hvit innedel, eller en front i. Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen”. Har du kviet deg for å kjøpe varmepumpe fordi de er stygge?.

MITSUBISHI ZEN Design EF35 5,5kW - Varmepumpemesteren

Daiseikai 8 er Toshibas kraftigste og mest energieffektive varmepumpe.

Forbrukerrådets første varmepumpeguide – som ble lansert våren. Noen leverandører reklamerer stort med en høy COP, fancy design etc. Modellen egner seg best for leiligheter eller godt isolerte, mindre boliger. Lager en varmepumpe stygge/sjenerende hull i huset For å montere en.

Den store varmepumpeguiden : Forbrukerrådet

Betrakt den ikke bare som en varmepumpe, men som noe som kan.

Varmepumpe design innedel

ZEN designvarmepumpe kombinerer design og teknikk. VARMEPUMPE TILPASSET NORDISK KLIMA LG Nordic Prestige - best i test. Innedel bør monteres høgt på vegg, men kan også monteres lågt (knehøgde). Design varmepumpe, og det kraftigste og beste som Fujitsu General har laget. En luft til luft varmepumpe vil fungere godt i de fleste hus eller leiligheter.


Meget driftssikker og et stilrent og enkelt design som. Det kan være opptil 20 meter rør mellom utedel og innedel. LG varmepumpe har svært elegante design og revolusjonerende teknologi.

Varmepumpe designmodellen - General varmepumpe

Systemene er brukervennlige og har et diskret, tidløst design. Markedets eneste luft til luft varmepumpe med radiatorfunksjon. Moderne design, med en innedel som passer godt inn sammen med andre. Stillegående væske–vann varmepumpe med høy virkningsgrad (COP) og 4,3".


DISKRET: Luft-luftvarmepumpens innedel trenger ikke ta mye plass. Designvarmepumpen for kaldt klima Supertynn innedel – kun 19,5 cm. Teknologi i særklasse Kirigamine Hara er en varmepumpe. Suzumi Pluss er en rimelig varmepumpemodell med kompakt design.


The Good Design Award er sponset av Japan Institute of Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar