lørdag 20. august 2016

Vindusfolie

I vår nettbutikk kan du kjøpe vindusfolie kappet etter dine mål. Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda. Fantasi Interiør AS leverer Norges største utvalg.

Velkommen til Vindufolie - Limfri folie mot innsyn

Lekker, tidsriktig designfolie til bruk i alle husets rom.

Vindusfolie

Vindusfolie og innredning til hjemmet fra kjente skandinaviske varemerker. Vindus folie - Unikt utvalg och rask levering - ScandinavianDesignCenter.no. Vindusfolien gir et mer behagelig inneklima og bedre beskyttelse. Vindusfolie er den vanligste formen for foliering, og bruken er fortsatt økende.

Vindusfolie - Velkommen til Solfilmsenteret

Flere og flere får øynene opp for denne formen for «evigvarende» reklame.

Vindusfolie

De er lette å montere, du bruker ikke lim, ha litt såpevann på ruten, legg. Transparent Vindus og fasadefolie (klistremerke), for effektive reklameflater. Men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Løsningen kan være selvklebende vindusfolie eller tekstil. ELEKTROSTATISK VINDUSFOLIE CLASSIC METERVARE 46CMX20MT. Vindusdekor og vindusfolie har mange bruksområder.


Vi holder til på Vear utenfor Tønsberg, men sender til. Din plassering (nærheten): United States, California, Mountain View. Bildekor: Firmabilene befinner seg alltid på de mest aktuelle plassene. Jeg tenkte umiddelbart at vindusfolie er løsningen. Den kan plasseres på deler av vinduet og den kan enkelt. Hvor får jeg tak i vindusfolie i fysisk butikk, altså ikke nettbutikk??


Vindusfolie Slettenal til oppsetting av folie 15kr. I dag kom pakken jeg har ventet på et par uker, hele veien fra Kina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar