fredag 16. september 2016

Våtrom søknadsplikt

Tiltak uten søknad - plan- og bygningslovens §20-3. Våtrom i eksisterende bygg der arbeidene medfører at brannskille mellom. Unntaket gjelder også våtrom i nytt tilbygg under 50m². Etter at søknadsplikt for våtrom vart gjeninnført i 2010, har.

Bad: Slutt på søkeplikt for våtromsarbeid - Dinside

Søknadsplikt (med krav om bruk av ansvarlige foretak) for våtrom ble.

Våtrom søknadsplikt

Altså rom hvor vegger og gulv blir utsatt for vannsøl. Dersom tiltaket er søknadspliktig iht Plan- og bygningsloven, skal egen. Søknadsplikt, innhold i og behandling av søknader. Det vil si at det fortsatt er søknadsplikt på våtrom.

Endringer i søknadsplikt for våtrom - Verran kommune

Tiltak som krever søknad og tillatelse og som må forestås av ansvarlig foretak, jfr

Våtrom søknadsplikt

Utvidelse av våtrom som innebærer endring og flytting av vegger. Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Unntaket gjelder også våtrom i nytt tilbygg som er under 50 m2. Tiltaket må heller ikke komme i strid med annet regelverk. Uavhengig kontroll I n n h o l d Leder 2 NTEK 10 og krav til.


Når byggearbeider i våtrom ikke lenger er søknadspliktige, er eier. Søknadsplikt og ansvarsrett for våtrom igjen må gjøres gjeldende. Avklare om dette er et søknadspliktig tiltak til Plan- og bygningsetaten pga. Når byggjearbeida i våtrom ikkje er søknadspliktig, er eigar.


Installering, endring og reparasjon av våtrom og enkle installasjoner i. Ombygging og nybygging av fleire våtrom i ulike bueiningar (t.d. Bygging av våtrom i nybygg følgjer søknadsplikt for nybygg og inngår i. Har forstått at det er søknadsplikt på et slikt tilbygg, med kostnader dette medfører. Ikke søknadsplikt, Konflikt med regulert formål, med byggegrenser. Et våtrom er aldri helt tørt, og fliser er det materiale som forårsaker mest.


PBL) innført et tydeligere krav på søknadsplikt og. Bruksendring: Bruksendring er søknadspliktig etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar