tirsdag 20. september 2016

Yr no møre og romsdal

Yr no møre og romsdal

Perioder med sludd og snø, senere regn i lavere strøk. Vêrsymbolet gjeld for heile perioden, temperatur- og vindvarselet er for det fyrste. Møre og Romsdal og Trøndelag I ettermiddag økning til sørvest stiv kuling på. Møre og Romsdal Skiftende bris, fra i formiddag nordøst frisk bris på kysten, liten.

Movie Kyrping Camping

Møre og Romsdal og Trøndelag Nordvest periodevis liten kuling på kysten.

Yr no møre og romsdal

Weather forecast forUlsteinvik, Ulstein (Møre og Romsdal). Trøndelag Nordvest periodevis liten kuling på kysten, onsdag kveld til dels. Møre og Romsdal Sørvest sterk kuling på kysten, gradvis minkende, først i sør. Møre og Romsdal: Økning til sørvest sterk kuling på kysten, minkende igjen sent.

NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter, TV og radio

Weather forecast forSunndalsøra, Sunndal (Møre og Romsdal).

Yr no møre og romsdal

Weather forecast for Kårvåg, Averøy (Møre og Romsdal). OBS-varsel på storm på kysten og i fjellet, samt vanskelege. Romsdal og Trøndelag: Økning til sørvest stiv kuling på kysten, i kveld sterk. Ifølge yr.no blir det lite snø og få kuldegrader de nærmeste dagene.


Møre og Romsdal og Trøndelag Nordvestlig bris, til dels kuling. Liste over alle postnummer i Fræna kommune, (Møre og Romsdal, med kart. Sidene vart laga i samband med ein dugnad på yr.no for å samle koordinatar for. Denne uka er det høstferie ved skolene i Drivadistriktet, og etter litt regn.


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Møre og Romsdal og Trøndelag:Økning til sørvest liten storm på kysten. Møre og Romsdal: Sørvest sterk kuling på kysten, gradvis minkende, først i sør. Sogn og Fjordane (Tor), Møre og Romsdal (Tor), Sør-Trøndelag (Tor). Knallhard kamp om i være varmest i landet i Møre og Romsdal i går kveld! Sunndalsøra av med den høyeste maksimumstemperaturen, som ble.


Romsdal og Trøndelag: Nordvest frisk bris, dreiende vestlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar