søndag 20. november 2016

Å jobbe med interiør

Å jobbe med interiør

Ta utdanning innen interiør, mote eller styling ved NKI Nettstudier. Utdanning innen interiør passer for deg som liker styling og innredning. Honda/Husqvarna butikk, camping og skog-, hage- og hytte avdeling. Jeg er interiørarkitekt, og jeg driter i hvordan sofaen din ser ut.

Selskapet

Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Interiørarkitekt.

Ikke alle interiøreksperter er like, dette er hva de koster. Målet kan være å oppgradere hjemmet sitt - eller å satse på interiør som yrke. Målet er å kunne jobbe som interiørveileder eller innreder, sier Cecilie Dahl. Current, Interiørkonsulent at Interiørkonsulent Grethe Wie.

Ta studier innen interiørdesign i Storbritannia - Across the Pond

På vårt hovedkontor i Stockholm er det alltid livlig aktivitet.

Design, Visual, Interiør, IT og Markedsføring sammen. På høsten åpnet hun både nettbutikk og sin egen interiørbutikk i. Det å jobbe hos oss, er som å jobbe sammen med gode venner. Interiørarkitektur tar for seg mye av det samme som interiørdesign, og er. Eller drømmer du om å jobbe med interiørstyling i reklamebyrå, magasin, avis? Da er dette kveldkurset lærerikt og inspirerende for deg. Hege har en master i interiørarkitektur fra Kunsthøyskolen i Oslo.


Ellos er også utrolig oppdatert på trender innen interiørbildet. Vi er utdannet som interiørarkitekt/konsulenter, med spesial-utdannelse innen. Jobbet etter interiør skolen hos Laura Ashley i London før hun returnerte til. Norsk interiørmagasin og siden har hun jobbet med interiør. Ved å jobbe i Norges beste performance-byrå byr det på utrolig mange.


London i to år med markedsføring av møbler og interiør. Som selger i Habitat er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Det kan være nyttig å gjøre seg noen tanker om man ønsker å jobbe for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar