lørdag 12. november 2016

Ytterdør med glass

Ytterdører med glass slipper lyset inn og gjør rommet mer romslig. Når du setter inn ny ytterdør reduserer du også varmetapet i. Ytterdøren er inngangspartiet til hele dine bolig.

Ytterdører - Best-Billigst

Med en fin ytterdør kan du sette standarden for hvordan.

Ytterdør med glass

Ytterdører fra Gilje er bygd for å tåle vær og vind uten at det går ut over utseendet. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat. Hvitmalt innerdør 3 speil, alternativt med 2x3 ruter spross og klart glass. Produsent av ytterdører, både element- og ramtredører.

Byggevarer - dør og vindu - Bygger´n

NorDan Ytterdører leveres standard med: FG-godkjent sylinder.

Ytterdør med glass

Nydelig dør med messinghåndtak og slepet glass i dørvinduet. Flott, klassisk ytterdør i hvit utførelse og klart glass i likefløyet tofløysmodell. Glasset er lagerført som frostet eller klar, med ramme i rustfritt stål. Nr 12 (lagerført m/frostet glass og 150cm stålrør-håndtak på utsiden.


Alle speildører kan leveres med glass om ønskelig. LG Quick-lager lagerfører et svært bredt sortiment på ytterdører. Teakdörrar med asymmetrisk form på fönstret, typiskt 50-tal. LG Quick-lager lagerfører et svært bredt sortiment på ytterdører.


En dør med stor åpningsfrekvens er ofte helt lukket store deler av døgnet.

Ytterdør - Monter

Alternativene er mange, både for ytterdører og innerdører. Ytterdørmotivene fra Hörmann med den spesielt varmeisolerende. Velkommen til vår hjemmeside om Skjold Døren AS ytterdører av kvalitet. Ifølge Byggeforskriftene er det samme krav til ytterdører som til vinduer. Standard ytterdører av DDF AS leveres etter følgende spesifikasjoner. U-verdi 0,7 for tette dører, og ned mot 1,0 med glass.


Vi kan hjelpe med det mest når det gjelder ytterdører ! U-verdi 0,7 for tette ytterdører, og ned mor 1,0 med glass. PREMIUM Med en premium ytterdør får du ekstra trygghet. Stilen kan tilpasses med inndeling, fyllinger, glass og farge etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar