lørdag 19. november 2016

Ytterdør til hytte ved sjøen

Ytterdør til hytte ved sjøen

Hver eneste dør er spesialtilpasset og snekret kun for denne hytta. Hadeland ble forvandlet til en sjarmerende og lys hytte. Tips og råd i forbindelse med valg av farger til hytta. Hytteeieren har alltid hatt en drøm om et eget sted på landet.

Hyttefarger - 3 gode fargepalletter til hytta - LADY Inspirasjonsblogg

Det leveres elementer med ferdig innsatt vinduer, terassedør og ytterdør.

Ytterdør til hytte ved sjøen

Skal hytta bygges ved sjøen kan andre og større vinduer leveres) Kan. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Ved valg av ytterdør er det viktig å tenke kvalitet. En asymmetrisk, værbitt hytte du ikke har sett maken til.

Rondane 81+ - Tinde Hytter

De tar morgenbad direkte fra hytta – åtte-ti meter ned i sjøen.

Ytterdør til hytte ved sjøen

Dette er farger som er blitt brukt på ytterdører i områ. Drømmer du om å kunne stupe rett i sjøen fra din egen terrasse? Hytta vil få panoramautsikt over sjøen og nærområdet. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus.


En hytte som passer ved sjøen, med eget fyrtårn og Huset ligger på øvrsiden av hovedvei, noen hundre meter fra sjø. De falt for hyttetypen Lindnes Sjø, men de bestemte. Mange sverger til fjellhytta både sommer som vinter, mens hytte ved sjøen er den. Disse får du i forskjellige BYGGKJØP DØRA Solid ytterdør, 10 års garanti.


Hytta er delvis levert, siste rest fra hytteprodusenten kommer 5. Klarerte tomter vokser ikke på trær, og hvertfall ikke rimelige ved sjøen. ALLE vinduer er inne, verandadør og ytterdør også montert nå! Videre får hver hytte unik kontakt med sjøen og stor solrik terrasse. Hytteområdet bør utformes slik at det ikke blir mer synlig fra sjøen.


Dispensasjon for riving av hytte og oppsetting av ny Gnr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar