onsdag 25. februar 2015

50 Talls interiør

Skal du være skikkelig moderne på interiør og møbelfronten nå bør du. Hjemmet var jo i veldig fokus på 1950- og 1960-tallet, og det er jo en. Til slutt tilsetter du en dæsj med japansk interiør. Posts about 1950-tallet written by lisbethfalling.

BLOGG , INTERIØR - Norges beste interiørblogger - Nettavisen

Hva med en riktig slager fra 50-tallet på kjøkkenet?

50 talls interiør

Nostalgisk sus fra tiden hvor det var et klart skille mellom hva som var “riktig” og. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av. Fra 20-tallet og fremover er det falsede dører og fronter som gjelder.

Boligfeltet - Maihaugen

Interiørene i eneboliger og bygårder ble enklere og glattere.

50 talls interiør

Treseters sofa og 3 stoler fra 50 tallet, trukket opp i grønt Gausda.lsullstoff. Fenom, "den FENOMenale interiørmaling i 16 praktfulle farger.". Vi har nå 150 50 talls møbler til salgs fra Finn.no, Epla.no og 352 andre. Autentisk og svært pent brukt sofagruppe fra 50-tallet. Omfavnet av Fuglens autentiske 50-talls interiør, hadde vi en perfekt. På samme måte har interiørene fra Mad Men gitt 60-tallsstilen et oppsving.


Særlig den rene og sofistikerte stilen fra Don Drapers arbeidsplass. Written by vakreadmin, Posted in interiørbutikker, Norges beste. Maihaugen ligger med utsikt ned mot 20-tallshuset.

Bergene Holm blogg » Moderne 50-tallskjøkken

Søndag inviteres barn og voksne til mat og leker fra 50-tallet i forbindelse. Interiøret er rekonstruert med hjelp fra mennesker som bodde i de. Retroleiligheten gikk nesten 50 prosent over takst. En stol som er populær her på Verket Interiør både blandt de ansatte og kunder. Masseproduksjonen av stolen tok av på 50-tallet og 60-tallet.


Bungalowene i åssiden kommer med kult 50-talls interiør, peis og privat. Huset fra 1930-tallet er innredet med møbler fra 50- og 60-tallet, i miks. Da taket skulle tas, ble betongsteinen fra 50-tallet byttet ut med ny rød. Sandvik Jakobsen jobber som frilans interiørjournalist og driver.


Sjarmerende bebyggelse, og 1800-tallsatmosfære får du på kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar