søndag 8. mars 2015

Asfaltering av gårdsplass

Sjekkliste og anbefalinger asfaltering privat grunn. Til en gårdsplass/p-plass er det ofte nok med 25 - 30 cm knuste komprimerte. Når man har bestilt / gjort avtale om asfaltering er det noen ting som er kjekt å. Hva slags materiale passer best for din oppkjørsel?

Asfalt - Tjenester - Veidekke i Norge

En asfaltert gårdsplass er praktisk, enkel og slitestrek.

Asfaltering,Maskinentreprenør Asfaltlegging av gårdsplass. Bærelag, 0/32, Bærelag før asfaltering og annet topplag som 0/16. Erstatter godt 8/11 på gårdsplass, men er så liten at den kan sette seg i. Vi gjør alt fra graving, til legging av stein eller asfaltering.

Gårdsplassen - Stoneart AS

Asfaltering i Vestfold for bedrift og privat - ta kontakt så hjelper vi deg.

Asfaltering, Asfaltering av gårdsplass, asfaltfabrikk, asfaltfabrikker, asfaltfirma. Kolnes Asfalt tar asfalterings oppdrag i hele haugalandet. Vi utfører lapping av hull, justering av kummer og asfaltering av. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Vi, eller våre samarbeidspartnere utfører alt innen asfaltering -oppretting. Hauge Asfalt AS tilbyr asfaltering i Bergen og på Stord, så slipper du. Vi har hatt innkjørsel og gårdsplass både med grus og asfalt. Vi utfører asfaltering av industriområder, boligfelt ogprivate områder, primært i. Asfaltering av gårdsplass, Asfaltentreprenør, Asfalt, Asfaltering av innkjørsel. Oppnå optimal utnyttelse av hageareal og vedlikeholdsfri gårdsplass.


Asfaltering av gårdsplasser, parkeringsplasser, lagerplasser etc. Har du en gårdsplass eller en adkomstvei som trenger et solid dekke? Din Gårdsplass Steinarbeide, fasademur, grøntanlegg. Hagesingel til gårdsplass, oppkjørsel og gangveier » Strøsingel » Fundament og.


Utforsk gjerne våre hjemmesider for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar