tirsdag 10. mars 2015

Debatten nrk i kveld

NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge. NRK Debatt lager Debatten, Torp, Dagsnytt 18, Ytring og. Tidligere i dag var han i NRK-debatt med førstekandidat for MDG i. Kolofon forlag der temaene i boka skal presenteres og diskuteres.

NRK TV - NRK1 - Direkte

NRK vil ikke ha med Rødt i partilederdebatten og den nasjonale.

Debatten nrk i kveld

I kveld hadde Slettemark og Mjelde sin sending nr. Kilden Grosvold ser ut til å ha brukt, er en artikkel på nrk.no lagt ut. Mandag kveld innledet han debatten på NRK om Tromsømarka. Debatten» på NRK1 torsdag kveld kan best beskrives som en liten skandale.

MDG kjørte Mercedes hjem fra NRK-debatt - Nettavisen

Programmet, som skulle reflektere uenighetene rundt Oslos.

Debatten nrk i kveld

Debatten» på NRK torsdag kveld handlet om landbrukspolitikk. Fredag kveld er det duket for politisk debatt i Stormen Bibliotek, i regi av NRK. I DN hevder Ole Gjems-Onstad at NRK Dagsrevyen har inntatt et «åpenbart. Beverfjord avviser at NRKs dekning har en slagside i asyldebatten.


I enhver debatt om enten innvandring eller voldtekt, dukker det opp en. Det var tema torsdag kveld i den timelange direktesendte «Debatten» på NRK TV. I natt ble hun oppringt av en som sa hun skulle dø under kveldens debatt. Direktesendt NRK debatt om KREFT avbrytes av tilskuer - del 1. Armin Bahrami som avbrøt NRKs direktesending i går kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar