tirsdag 10. mars 2015

Design egne klær

Design egne klær

Lag din egen t-shirt, hettegenser, genser eller hettejakke m.m. Her kan du gjøre det samme på barne- og babyklær og på luer. Du kan tjene penger på internett med å designe klær som t-skjorter og. Du må heller ikke ha et eget domene for å selge ditt eget design – du kan.

Lag din egen t-skjorte - Kule T-shirts

Velg en etikett, skriv inn ønsket tekst og velg farger.

Design egne klær

Lag egne klær og smykker, til deg selv eller i gave. Cora Margrethe Lorentzen Vindenes elsker å designe og lage egne plagg. Design Forums mål er å lage klær i en avslappet stil, med enkel eleganse. Her har de på seg to selvsydde kjoler, som du også.

25 mm vevd etikett til klær – design din egen vevde etikett - Nominette

Trykk på klær er en veldig god måte å profilere sin bedrift, lag/forening.

Nordlys Design: Ingeborg Okkenhaug har i åtte år drevet butikken Nordlys. Ingeborg var 12 år gammel begynte hun å sy sine egne klær. Edin har brukt sitt sitt fearless-konsept til å designe egne klær. Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn, eller. Og selvfølgelig får du alt i akkurat det designet du ønsker!


Trimtex har utviklet orienteringsklær til verdenseliten i mange år. Derfra går veien videre til et eget samisk motehus. Tidligere student ved bachelorstudiet i kunst og design, Sarah. KLESDESIGN Har du lyst til å designe og sy dine egne klær?

T-skjorter, forkle og slips med egne bilder - FotoKnudsen

Du kan selv designe navnebåndet så du får eget navn i, på en flott og unik måte. Navnebånd er også en lekker måte at sette navn i barnas klær på, så de glemte. I møter med kunder og samarbeidspartnere er det viktig å. Lag din egen kjole i Design Klær Spill jenterspil gratis! Hvis du liker mote, det er ingenting bedre for deg. Få 20% studentrabatt for alle nye kunder og 5% til alle andre hos Tailorstore! Tailorstore gir deg muligheten til å designe dine egne klær.


Dette er Italias fjerde største produsent av sykkelklær, og har i en årrekke levert. Stoffet designet Skarland da hun gikk på skolen i Paris på slutten av 1980-tallet Da hun begynte å skape egne klær, overrasket hun alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar