tirsdag 10. mars 2015

Dør & vindu oslo as

Dør & vindu oslo as

Baker Østbysvei 1, 1351 Rud Mand – Fre: 08.30 – 16.30. Lørdag: Stengt, Finn Håkon Helteig ( Daglig leder ). Spesialist på alle typer dører og vinduer, salg og montering. Vi tilbyr alt i glassarbeid med høy faglig kvalitet.

Tore Ligaard AS

I våre utstillinger har vi installert dører, vinduer og garasjeporter.

Topp kvalitet og finish, der gjennomførelse står i fokus. Montér har Norges største utvalg i dører og vinduer. Siden 2009 har vi hatt vårt eget maler- og snekkerverksted på Ryen i Oslo. Sentrum Bygg AS er ledende innen dører, vinduer, parkett og kjøkken.

FINN – Dobbel skyvedør fra Tanum Fönster

NorDan er en av Skandinavias ledende vindus- og dørprodusenter.

Dør & vindu oslo as

Våre montører har spesialkompetanse innenfor utskiftning av vinduer. Søk opp de nyeste tilbudene for Dører og vinduer i Oslo og nærområdet. Eldre vinduer er normalt produsert av kvalitetsvirke som med godt. Dør og vindu skal være i svært dårlig forfatning for at ikke restaurering kan. Brannsikring av gamle dører / Kopi av gammel dør / Kopi av gammelt vindu.


Hos Din Glassmester kan du finne vinduer som passer best for deg og din bolig. Røros Terrassedør Original og Røros Terrassedør Isoler. Her er det klosser nok til å bygge en mellomstor hytte med dør og vinduer.

Vinduer-Dører-Glassrekkverk-Kvalitek

Gilje i dag er en av norges fremste leverandører av dører og vinduer. Produksjon av innredninger, vinduer, dører, tømrer- og snekkerarbeider. Selger dører og vinduer i Telemark, Vestfold og Buskerud. Tønrer For våres kunde i Oslo, søker vi tømrer for utskifting av vinduer. Vi startet allerede i 2002, som butikk på CC vest i Oslo.


Drogseth AS utfører montering av innerdør og bytte av ytterdør. Dessuten bytter vi vindu i hele Oslo og Akershus-området. Dørspesialisten er en bedrift med spesialkompetanse innenfor dører, vinduer. Vi holder til i Oslo og tilbyr en rekke tjenester under innenfor tømmerfaget. Alle vinduer og dører vi leverer blir bestilt på mål, det vil si at her er nesten alt.


Vår største enkelleveranse til nå er vinduer og dører til Sørenga 4 i Oslo i 2013. Innbruddssikring av dører og vinduer gir bedre nattesøvn! Service AS - Din partner på innbruddssikring av dør og vindu i Oslo - Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar