mandag 9. mars 2015

Interiør barnerom inspirasjon

Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Nettbutikkene som er best på interiør til barne- og ungdomsrom. Hent masse inspirasjon og få gode ideer fra disse kreative barnerommene. Interiørarkitektene i DKOR Interiors har ikke bare pusset opp tenåringenes.

Inspirasjon til fine barnerom - Aftenposten

Her finner du Nordens største utvalg av interiør til barnerommet.

Vi omfavner våre kjæreste små i de vakreste fargetoner. Barnerom og soverom - få nyttige råd, tips og inspirerende artikler. Plukk opp noen tips fra våre ti trivelige barnerom. Jeg vil gjerne se bilder av flere inspirerende barnerom.

Barnerom Archives - Anette Willemine

Interiør for barnerom – Miss Muffet Barnerom skaper god stemning.

Interiør barnerom inspirasjon

Bloggene og internett er som vanlig god inspirasjon, jeg er sikkert ikke. Madrasser, Senger, Oppbevaring, Belysning til barnerom, Tekstiler og tepper til. Idag har jeg lyst til å dele inspirasjon barnerom med dere. La ekspertenes råd og tre barnerom i Trondheim og Oslo inspirere deg. Wenche Synnøve Aurland, interiørarkitekt i Awa design. Mintgrønn er kanskje ikke den vanligste fargen å benytte på et barnerom.


Jeg har surfet rundt etter inspirasjon til barnerom. I mellomtiden kan jeg drømme om innredning og interiør Inspirert av alle de flotte settekassene som Stine lager. Hun står midt i det omkring 12 kvadratmeter store barnerommet der den. Samlebloggen Norske interiørblogger (NIB) kan gi inspirasjon til hus.


På elfag.no får du råd, tips og gode ideer for stue, kjøkken, bad og barnerom. Innred barnerom i fine farger, eller en trang hybel med det absolutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar