lørdag 7. mars 2015

Interiør soverom inspirasjon

Interiør soverom inspirasjon

Barnerom og soverom - få nyttige råd, tips og inspirerende artikler. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet. Slik ble det ferdige resultatet :) Vårt nyoppussede soverom.

Soverom - Soveromsmøbler - IKEA

GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate.

Disse pusset og beiset jeg med Jotuns Interiørbeis (farge Drivved). For et vakkert soverom Hege ♡ Mye fin inspirasjon her! Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet? Maskinstyrt og naturlig kunst Den store, årlige møbel- og interiørmessen i Milano.

Fargeinspirasjon – Interiør - Nordsjo

Få Kjersti Bergesens beste interiørtips og inspirasjon fra Tid for hjem-teamet!

Interiør soverom inspirasjon

INTERIØRTIPS: Soverom for flørt, forførelse og nytelse. Mange lar seg inspirere av stilen fra luksuriøse boutiquehoteller. Interiørblogger Lina Maria Karlsen er enig i at soverommet har fått en annen. Ettersom vi har gråe vegger på soverommet, kom sengtøyet virkelig fram.


Norges STØRSTE nettbutikker, og fører : interiør, hudpleie og klær. Forside - Inspirasjon - Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted. Også soverom og garderober er produsert etter familiens individuelle behov. Soverommet er et sted man skal slappe av og roe seg ned.

LADY Inspirasjonsblogg - Kompetanse om farger, trender og maling

Da er det ekstra deilig å legge seg i et rom med et vakkert interiør. Inspirerende orkideer gir interiøret det lille ekstra. Hvordan du utformer og innreder soverommet kan påvirke. Kid Interiør tar imot brukte interiørtekstiler i samarbeid med UFF Norge. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret.


Det er du selv som bestemmer hvor romslige soverommene på hytta skal være. Da er der viktig med harmoniske farger samt interiør og tilbehør i god kvalitet. En hverdagsblogg om interiør, opppussingsprosjekt, barn, trening og. Tenkte å dele noen fantastiske bilder av soverom med dere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar