søndag 8. mars 2015

Lasagne med cottage cheese og speltlompe

Størrelsen er opp til deg, jo mindre form, jo høgere lasagne. Prinsippet med lompelasagne er å bruke lomper istedenfor pastaplater. Tacolasagne med lomper (bruk dei lompene du foretrekker) som. En speltlompe (fra Buer) inneholder cirka 62 kalorier per lompe.

Speltlompe lasagne - Evolution Evofitness

Lompelasagne lager du som du vanligvis lager lasagne, men med noen enkle.

Lasagne med cottage cheese og speltlompe

Legg kjøttsaus, lomper og cottage cheese i 2-3 lag i en ildfast form, før du. Vanlig lasagne har kjøttfyll med mye fløte, pastaplater og en ostesaus. Linda Marie sin speltlompe-lasagne!lindastuhaug.blogg.no. Sunn og god speltlompelasagne som passer like godt i hverdagen som til helga

Ta riktige matvalg – SLANKEKRANGELEN

Start med kjøttsaus, speltlompe, cottage cheese, kjøttsaus.

Lasagne med cottage cheese og speltlompe

På myTaste.no vil du finne 35 oppskrifter for grønnsak lasagne med cottage. Muffinsene er laget med cottage cheese, fetaost, rødløk og spinat. Speltlompe er en enkel matvare med mange bruksområder. Her er det mange kalorier og spare bare med enkle grep. Da legger jeg blandingen i speltlompe, og ruller det sammen som en taco lefse. Middag/Kvelds: Blir vel noe lett til kvelds, typ cottage cheese med blåbær.


Du tilsetter også to små bokser med tomatpurè, OG, ikke minst, så må du ha. De fleste ender opp med å bytte ut brødskiva med en salat, og etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar