mandag 6. april 2015

Design badekar

Design badekar

De er skabt i samarbejde med ansete designere og kan selvfølgelig. Her finder du designer badekar og innovative badeværelsmøbler. Copenhagen Bath katalog på iBoligen.dk og se de mange designer badekar. Vi har mere en 50 rektangulære badekar fra 120 til 190 cm i læn- gden.

Design4home har Italienske håndvaske, badmøbler, badekar, toiletter

Frittstående badekar i eksklusivt og stilrent design… kr 6 999,00.

Design badekar

Frittstående badekar i moderne minimalistisk design. Klik ind på Spakompagniet.dk og find dit drømmebadekar. Ideal Design er et meget smukt, ovalt badekar fremstillet I sanitetsakryl. Designer Ole Jensen tilfredsstiller de mest vanvittige badeentusiaster.

Badekar - Design og funktion til dit badeværelse - Gustavsberg

Stilfuldt designet fritstående badekar i smukke former.

Design badekar

Ifö har lanceret en række lækre akryl badekar i gennemfarvet akryl. Ideal Retro fra Bathlife er et badekar med glatte linjer og et tidsløst design. Tahiti er et helstøpt rektangulært Design-badekar. Bathroom design series: Starck bathtubs - bath tubs from Duravit. Plasseringsvennlig Norsk-designet badekar Romslig og lekkert kar. Frittstående badekar med løveføtter eller moderne design.


At Copenhagen Bath® you can design your own bathroom basin. Badekar i støbt marmor med ergonomisk design og komfort. Badekar i støpemarmor med ergonomisk design og komfort. Find nyt og brugt indenfor Badekar og bruseudstyr til billige priser på DBA. Overløbsventil- Afløbet har en designet trykventil i badekaret.


Hver detalje af badekarret er både smart og praktisk. Du kan nyde det, hvis du lægger badekar i stedet for bruseniche. Badekar Bathlife fritstående Ideal design støbemarmor 150 cm. Baderom fra SBI Design med naturstein fra Absolonia. Her får du tips og inspirasjon til syv forskjellige badekar i alle prisklasser.


Badekaret er designet av den svenske designeren Rutger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar