mandag 6. april 2015

Ditt bad

Ditt bad

TEGN DITT BAD MED TEGNEPROGRAMMET FRA ROOMSKETCHER. La dig inspirere av vår nye brosjyre Ditt bad 2011/2012. Planlegg og tegn ditt eget bad med vårt tegneprogram. Romerike Bad tilbyr gratis bruk av vårt tegneprogram, slik.

Design ditt bad! - Modena Fliser

Men du bør kanskje ikke stole helt på at det meglerne.

Ditt bad

Planlegg ditt nye kjøkken i 3D med IKEA Home Planner. Oppussing av et bad kan fort bli en kostbar affære. Enten du planlegger en komplett rennovering av badet ditt, eller du bare. Ved kjøp av bad hos oss, tegner vi ditt bad gratis i Winner 3D etter ønske.

Ditt nye bad kan være en felle - Tv2

Tegningene er til stor hjelp og inspirasjon på planleggingsstadiet og vi får meget.

Ditt bad

Baderomsutstyr til alle typer bad kan du lese om her. Stilren baderomsarmatur som kan monteres vertikalt eller horisontalt. Vi kan vise til en flott utstilling med gode løsninger og ideer. Vi tar ansvar for badet ditt og tar hele jobben til avtalt pris og tid! Du har også mulighet for å prøve deg her på våre nettsider.


Många av våra badkläder har överdelar med kupstorlekar för att. BAD POSTERS (of which this one – ALLT ÄR DITT FEL – is the Swedish. Ta med deg et glass vin og en god bok, og lås døren! Eller hvordan ser det ut med store fliser på ditt lille baderom?. AS Majetic rør og bygg er total leverandør av bad og våtrom. Bygg bygger ditt nye baderom fra riving til nytt bad.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring av ditt bad. Ger ett inbjudande poolblått ljus som förstärker harmonin i ditt bad. Vid köp ihop med bad levereras systemet färdigmonterat. Det skal faktisk ikke så mye til for å lage et drømmebad med.


PT i gruppe, tett oppfølging med vårt wellness-system og våre. I ditt badrum förenas personlig design med funktionalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar