mandag 6. april 2015

Flytsparkel gulv

Pumpbar sementbasert avrettingsmasse med høy holdfasthet. Selvutjevnende, pumpbar sementbasert gjennomfarget avrettingsmasse. Selvutjevnende, støper, sparkelmasser, vannfaste, frostsikre og fiberarmerte. Husk å prime gulvet med gulvprimer før massen påføres.

HEY'DI RETT PÅ GULVET NORMAL

Hell den blandede massen på gulvet og bearbeid overflaten med en tannsparkel.

Og med varme i gulvet kunne vi like godt gå for et betonggulv. Vi utfører flytsparkling av gulv i Hedmark og Oppland. Leser først at fiberarmert avrettingsmasse er selvbærende, så ser. Jeg har hatt gulvlegger til å legge flytsparkel på fredag, og han skal.

Gulvsparkel og avrettingsmasse - Mapei

Hvordan legge flytsparkel på riktig måte, er ett av spørsmålene Mapei-hjelpen får.

Flytsparkel gulv

Det er viktig at gulv og vegg er uavhengig av hverandre. Velegnet som slitelag på moderat belastede arealer som f. Vi utfører også arbeid for våtrom og legger gjerne flytsparkel. Sto leverer sementbasert gulv som er raskt og instalere samt har høy slitestyrke Fiberforsterket avrettingsmasse 4–50 mm, hovedsakelig for varmegulv. Spesielt beregnet for innstøping av varmekabel på gulv før legging av.


ADDAPLAN FIBER er en fiberarmert hurtigherdende avrettingsmasse. ADDAPLAN FIBER brukes som rehabmasse for oppretting av gamle og nye gulv. Varmekabel for nedstøping i flytsparkel: Varmekabel for nedstøping 2. Nå skal vi støpe gulvet og samtidig lage riktig fall mot sluket. I prosjekt som dette er det svært rimelig og enkelt å legge. Sikafloor løsninger gir lysfargede gulv som kan installeres i. Membran for separasjon og beskyttelse av avrettingsmasse eller. SCHÖNOX RR er en byggsparkel for innendørs bruk på gulv og vegg.


SCHÖNOX SP er en emisjonsfattig flytsparkel på sementbasis med lite krymp. Så ble det lagt flytsparkel, noe som er utfordrende når gulvet er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar