søndag 5. april 2015

Get boks

Gets nye kabel-TV-dekoder har først og fremst framtiden foran seg. Dinside Torsdag lanserte Get en ny dekoder, Get box II. Gets kunder for en ny verden av direkte-TV, streamingtjenester og. Gjennoppretting av fabrikkinnstillinger på GET box.

Get box HD PVR - Get

Oppgradering medfører ikke byttegbyr, kun mellomlegg.

Get boks

Da Get kom med sin første PVR i 2007, oppnådde de at Get-boks ble et begrep. Det er seks år siden og dette feltet står alt annet enn stille. Som de andre Get-boksene gir Get box Mikro deg Get filmleie, full HD-tv. Her kan du velge å sette Get boks II i "bridgemode".

Get - Lurer du på hvilken region du tilhører?

Get lanserer i dag sin nye kabel-TV-boks, som virkelig utmerker seg med.

Mikro, som den heter, har også tre ganger så mye kraft som. Dette gir deg større enda større frihet enn tidligere. Jeg har i en periode vært innehaver av en Get HD PVR. Get-boksane forvandlar signalet i kabelen til ein herleg straum av underhaldning!


Get box Micro er standardboksen som følger med i Gets Startpakke. Hans-Petter Nygård-Hansen spår tøffe tider både for tv- og mediebransjen. Ofte skyldes dette at TVen din ikke får signalet fra din Get dekoder. Get Box ved hjelp av HDMI kontakten så er det nødvendig at du velger. Med tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og har full frihet til å.

Trykk her for å laste ned brukerveiledning - Get

Våre populære Get-bokser gir deg full kontroll over de beste tv-opplevelsene. Hellemyr Antennelag har valgt å inngå ny avtale med Get på Digital tv med. Medlemmer som har Get boks (grå dekoder) og de som vil ha internett fra Get. Get Startpakken er det digitale grunntilbodet, og inkluderer dei mest.


TV-boks på marknaden, som gir deg Get filmleige, full HD. Mikro + er enheten som kan settes over Get box Mikro. Borettslaget har kollektiv tv- og bredbåndsavtale med Get. HDPVR dekoder og 1 stk Get boks micro, samt modem med. Man kan koble til en S/PDIF koaksial lydkabel fra GET boksen og til sin forsterker.


Dermed er det ikke sakt at man får noe digital lyd på samtlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar