tirsdag 7. april 2015

Regler for bygging av garasje

Regler for bygging av garasje

NYE REGLER: Bygger du uten å søke kan ikke bygget brukes til overnatting. Da trår de nye og forenklede reglene i plan- og bygningsloven i kraft. Ved å bruke reglene taktisk kan du bygge ganske mye uten å søke. Enklere for folk å bygge små bygg på egen eiendom uten å måtte søke.

Bygg uten å søke - Direktoratet for byggkvalitet

Forenklingen innebærer at man kan bygge garasje, uthus.

Regler for bygging av garasje

De nye reglene skal altså gjøre det enklere for deg og meg å bygge på egen. Det er ikke nytt at man kan bygge 50m2 garasje 1m fra grensa. Byggforskserien forklarer hvilke regler som gjelder og hvordan du bør. Skal du bygge garasje, avkjørsel, parkeringsplass eller lignende?.

Garasje,uthus, naust - Tromsø kommune

Forenklingen av reglene gir deg mer frihet til å bygge, men du får også.

Regler for bygging av garasje

Har du planer om å bygge ny garasje eller en hobbybod? Mange av kundene til Igland Garasjen tror nå at de fritt kan bygge hva de. Du må fortsatt følge de regler som gjelder i plan- og bygningsloven. Regjeringen vil gjøre det enklere for folk å bygge garasje, bod og terrasse. Regelen er grei hvis en garasje er plassert slik at den ikke sjenerer. Alle generelle henvendelser vedrørende bygge- og delesaker etter plan- og.


Konkrete eksempler på tiltak som strider mot annet regelverk er for eksempel. Rådgivning om fremgangsmåte ved søking, lover og regler m.v. Skal du for eksempel bygge garasje, veranda eller støttemur? Jeg har planer om å bygge en garasje med hybel på toppen. Skal du bygge, endre eller rive garasje, uthus, hobbybod eller lignende på inntil.


Annet regelverk kan for eksempel være veglov, kommunal. Skal du bygge, endre eller rive garasje, uthus, hobbybod eller. Kanskje du ønsker å bygge, endre eller rive frittstående garasje. NYE REGLER FOR BYGGING – IKKE NØDVENDIGVIS FRITT FREM.


Her finner du informasjon om hvordan du skal gå fram, og hvilke regler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar