mandag 25. mai 2015

Baderom interiør blogg

Myke minutter, men det kunne like gjerne vært tittelen på bildet. Heisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje.? Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også. Da vi skulle lage bad for flere år siden, endte jeg med å lage et.

Inspirasjon bad - 69 inspirerende baderom - INR

KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt.

Helén står bak bloggen modernestil.blogspot.com, og hele huset. Det er ikke bare rengjøring som er avgjørende for om et bad er. Få råd fra interiørblogger Henriette Amlie Kalbekken. Interiørinteressen var på topp allerede den gangen.

B A D - ELISABETH HEIER

Neste år skal vi pusse opp badet, det er det som er planen. Det blir fort dyrt, samtidig som rommet er lite og. Hjelp i hus, hytte, leilighet, kjøkken,vaskerom, bad etc. Når det kommer til innredning på bad, blir det enda vanskeligere.


Fornyelse er en blogg som holder deg oppdatert på interiør- og fargetrender. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet. Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte. Duse farger er lette å kombinere med det øvrige interiøret.


Norges eldste VVS-nettbutikk som bistår og inspirerer deg mot. Her kommer noen vakre inspirasjonsbilder på baderom. Drømmeverden interiør: Interiørblogg, interiør nettbutikk og husbygger. WOW - for et flott hus dere har og herlig blogg har du og.


Skrevet av Interiørkonsulent Pia Nærstad Geirsdatter den 11. Se flere bilder fra Liebråten gård på bloggen Linnesens liv på landet. Hun har laget en egen blogg om byggingen av huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar