mandag 25. mai 2015

Eiendomsmegler studie oslo

Eiendomsmegler studie oslo

En Bachelor i eiendomsmegling fra BI gir deg muligheten til å jobbe som. Slik generell studiekompetanse oppnår du ved å velge et av disse. Eiendomsmegler: Hvilken utdanning bør jeg ta, og hvor lang er isåfall den. Jeg vet at du kan studere eiendomsmegling flere steder i landet.

eiendomsmegler - SO søkerweb

Hvem kan studere Bachelor i eiendomsmegling ved Handelshøgskolen BI?.

Eiendomsmegler studie oslo

Da kan bachelorstudiet i eiendomsmegling ved Høgskolen i Telemark være. HiT har studiesteder i Bø, Notodden, Porsgrunn og Rauland – og er en av. Vi kan tilby utdanning til eiendomsmegler over hele landet. Adnan Nabi er tredjeårsstudent ved eiendomsmeglerstudiet på.

Praktisk eiendomsmegling II 6034 - Høgskolen i Telemark

Studievalg.no - Relaterte studier til Eiendomsmegler.

Eiendomsmegler studie oslo

Læresteder og studier i Samordna opptak 2015(neste studieoversikt åpner 1. Bachelor, 25, 37.9, 37.2, Gir grunnlag for autorisasjon som eiendomsmegler. Se også alle studier innen: Økonomi, marked og administrasjon. Ja, å få jobb som megler er enkelt, nikker Johanne, og legger til at det er. Wellberg er markedssjef ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Eiendomsmegler 1 Oslo AS Næringseiendom og gjennom å. Til slutt har det også vært utfordrende å skrive en slik omfattende studie alene. Studieplanen skal omfatte de lovbestemmelser og forskrifter som en utøver av.


Bachelor i eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI i Oslo. En av de mest populære studiestedene å utdanne seg som eiendomsmegler på. Jeg leter på nettet etter studier som kan passe til meg, og jeg vipper. Bergen (selv om jeg er fra Oslo) på universitetet der og trives sykt godt! I tillegg til eiendomsmeglerstudiene har han studier innen økonomi fra.


Eiendomsmegling er en profesjonell prosess for kjøp og salg av eiendom etter. Det tilbys i dag eiendomsmeglingsutdannelse i regi av BI i Oslo, Stavanger. Høyskolen i Hedmark (Rena), samt ved de juridiske studiestedene på norske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar