søndag 17. mai 2015

Hvor stor garasje kan jeg bygge uten å søke

Hvor stor garasje kan jeg bygge uten å søke

Du kan sette i gang en rekke byggeprosjekter uten å søke. NYE REGLER: Bygger du uten å søke kan ikke bygget brukes til overnatting. Bygget kan være maks 50 kvadratmeter stort, og bygges inntil én meter. Fra i dag kan du bygge garasje og bod uten å søke.

Sjekk om du kan bygge garasje uten å søke - Aftenposten

At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil 50.

Hvor stor garasje kan jeg bygge uten å søke

Mens du før bare kunne bygge inntil 15 kvadratmeter uten å søke. Ved å bruke reglene taktisk kan du bygge ganske mye uten å søke. Trenger du en stor bod til hageredskaper og sykler, blir den fort på over 15 m2 og. Det blir nå enklere å utføre byggetiltak på egen eiendom uten å måtte søke, og.

Bygge uten å søke? - Huseierne

Dette vil bety at tillatelse regnes som gitt i de saker hvor nabo.

Dette vil gjøre det enklere for alle som vil sette opp en garasje, en. Det må være minimum 1,0 meter fra garasjen til nabogrensen. Forenklingen innebærer at man kan bygge garasje, uthus, hobbybod. Du kan da sette i gang en rekke byggeprosjekter uten å søke. Les også: Inntil videre kan du bygge inntil 15 kvadratmeter uten byggemelding.


Endringene i loven legger til rette for forskrifter hvor byggetiltak kan. Det er ikke nytt at man kan bygge 50m2 garasje 1m fra grensa. Veiviseren Bygg uten å søke hjelper deg å finne ut om du kan benytte deg av de. Før du bygger må du imidlertid finne ut hva, hvor og hvor mye du har lov til å.

BYGGE GARASJE - Nå kan du bygge garasje uten å søke

Da kan du sette i gang en rekke små byggeprosjekter uten å søke først. I deler av Bergen er det flere arealplaner som har strengere. Sjekk hvor mye du har fått med deg av de nye byggereglene. Nå kommer regjeringen med en ny lov hvor vi kan bygge garasje elker uthus på. Få også slutt på tullet om at vi må søke om lov til å endre.


Meldeskjema for bygning eller tiltak som er unntatt søkeplikt (.pdf). Har du planer om å bygge ny garasje eller en hobbybod?. Du kan som privatperson søke om denne type garasje. Nå kan du sette i gang en rekke byggetiltak uten å måtte søke. Dette kan du bygge på egen eiendom uten å måtte søke.


Garasjen kan ikke plasseres i konflikt med øvrige bestemmelser i reguleringsplan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar