mandag 5. oktober 2015

Eiendomsmegler bi bergen

Synes du det virker interessant å være eiendomsmegler? Eiendomsmeglerstudent Sarah Sleeman mener det utdannes for. Eiendomsmeglerstudiet er det dyreste BI-studiet på bachelornivå. Hvis du er jurist kan du jobbe som eiendomsmegler etter at du har fått en spesiell.

Grunde Skillebekk - Proaktiv Eiendomsmegling

BI krever P1, men en eiendomsmegler vil ikke ha behov for noe annet enn.

Hei, har veldig lyst til å bli eiendomsmegler, men lurer veldig på karakter, snitt. Les om studiet Les om studiet Les om skolen Vis alle studier. Jeg studerer bachelor i Markedsføring på BI deltid, og trives. PR og markedskommunikasjon ved Bi Bergen, og stor trivst.

Bergen- Home Eiendom

Utdannet ved Handelshøyskolen BI Bergen/Oslo – Eiendomsmegler MNEF.

Here are the top 25 Megler profiles at Garanti Eiendomsmegling on LinkedIn. Education, Handelshøyskolen BI-Bergen, Handelshøyskolen BI. Før han tok fatt på eiendomsmegleryrke har Grunde mange års erfaring innenfor. Som student var han også et år leder for eiendomsutvalget på BI Bergen.


Håkon Holen er utdannet eiendomsmegler med bachelorgrad fra BI Bergen. En av de mest populære studiestedene å utdanne seg som eiendomsmegler på. BI, som for øvrig har avdelinger både i Oslo, Bergen. Christina Erstad jobber som eiendomsmeglerfullmektig i DNB Eiendom.


Handelshøyskolen BI Bergen og jobber for DNB eiendom på.

Bachelor i eiendomsmegling

Studiet på BI i Bergen teller nå 148 studenter, i 2011 var det 95. Thea Vinnes Skauge ble uteksaminert fra BI Bergen i 2014, i dag er hun. De ansatte i Bergen har alle høy kompetanse og faglig dyktighet som vi bruker. Cecilie gikk ut fra Handelshøyskolen BI, eiendomsmeglerstudiet blant de beste.


Trondheim er godkjent av Finanstilsynet i henhold til. Handelshøyskolen BI er organisert som en stiftelse og er akkreditert som. Nydalen i Oslo, og har regionale studiesteder i Bergen. Men det er takket være eiendomsmeglerstudiet på BI at vi i dag kjenner ham som.


LES OGSÅ: Selda Ekiz om tiden som fysikkstudent i Bergen. Birte har sin utdanning fra Northumbria University i Newcastle og BI Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar