tirsdag 6. oktober 2015

Eiendomsmegler bi oslo

Eiendomsmegler bi oslo

Synes du det virker interessant å være eiendomsmegler? Hun mener det utdannes for mange eiendomsmeglere, og sier at BI har. Eiendomsmegler er et yrke der det ikke kreves bestemt fordypning i matte fra. Hei, har veldig lyst til å bli eiendomsmegler, men lurer veldig på karakter, snitt.

EiendomsMegler 1 Lillestrøm Romerike Akershus

Du kan utdanne deg til eiendomsmegler ved både den private skolen BI (i Oslo.

Eiendomsmegler bi oslo

Selv har jeg planer om å bli eiendomsmegler, så hyver meg innpå tråden her. Jeg anbefaler deg uansett å komme på "Åpen dag" på BI Nydalen (Oslo). Hvis du er jurist kan du jobbe som eiendomsmegler etter at du har fått en spesiell. BI krever P1, men en eiendomsmegler vil ikke ha behov for noe annet enn.

Studiene som gjør det vanskeligere å få jobb - Jobb - E24

Here are the top 25 Eiendomsmegler Mnef profiles at Eiendomsmegler.

Eiendomsmegler bi oslo

Education, Handelshøyskolen BI, Folkeuniversitetet/Universitetet i Oslo (UiO). Here are the top 25 Statsautorisert Eiendomsmegler profiles on LinkedIn. Jeg studerer bachelor i Markedsføring på BI deltid, og trives kjempemasse. Jeg er selv student på BI i Oslo, og trives kjempegodt. Eiendomsmeglerstyret BI ønsker alle velkommen til.


Ledig stilling som eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmegler hos DNB. Som godkjent eiendomsmeglereksamen regnes bestått eksamen fra. Onsdag ble Eiendomsmeglerdagen arrangert på Handelshøyskolen BI.

Lørenskog- Home Eiendom

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved BI Oslo og Juss ved UiB. Ja, å få jobb som megler er enkelt, nikker Johanne, og legger til at det er. Wellberg er markedssjef ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Bare en liten andel av dem som starter på eiendomsmeglerstudiet. En av de mest populære studiestedene å utdanne seg som eiendomsmegler på.


Camilla er utdannet eiendomsmegler og siviløkonom fra BI. BI har hovedcampus i Nydalen i Oslo, og har regionale studiesteder i Bergen. BI Revisorstudiet i Oslo (RiO), og BI tilbød deretter et treårig. Registrert revisor fra Handelshøyskolen BI (1993) IFR Academy 2005.


Follo Eiendomsomsetning (eiendomsmegler) Utdannelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar