tirsdag 6. oktober 2015

Eiendomsmegler bodø

Vi har lang erfaring med salg av bolig og fritidseiendom i og rundt Bodø. Bodø Eie sitt kontor er sentralt plassert i moderne lokaler i Storgata. GARANTI eiendomsmegling BBL eies av Bodø Boligbyggelag (BBL). GARANTI Eiendomsmegling er en av landets største eiendomsmeglerkjeder med.

Garanti Eiendomsmegling

Ingen i Bodø selger flere hus enn Ole Marius Løberg.

Eiendomsmegler bodø

Det naturlige jobbvalget vil være eiendomsmegling, som megler eller. Nord-Megler AS har sitt marked i Nordland fylke med Bodø som base. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Disse skolene tilbyr EIENDOMSMEGLING (Bachelor) i Bodø.

Kontakt/om oss - Nord-Megler

Eiendomsmegler, kjøp og salg av leilighet eller bolig.

Dette er den ofisielle Facebooksiden til EiendomsMegler 1 Bodø. Universitetet i Nordland (UiN), tidligere Høgskolen i Bodø. Eie er en kjede som er startet opp og drives av kompetente eiendomsmeglere. Vår forretningside er å drive skikkelig eiendomsmegling!


Meglerhuset Bodø selger flere næringseiendommer i året, særlig i Bodø-området. Vi har tilsammen over 30 års erfaring fra eiendomsmegling. Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Tallene er hentet fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi.


Vår klare misjon er å få flest mulig interessenter på visning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar