søndag 4. oktober 2015

Eiendomsmegling bi

Eiendomsmegling bi

Bergen, Stavanger og Trondheim, Høgskulen i Sogn og Fjordane. I en slik situasjon er det viktig at transaksjonen skjer på en optimal måte slik. Nå i det siste har jeg fått kalde føtter på om jeg vil klarer å fullføre studie. Hei, har veldig lyst til å bli eiendomsmegler, men lurer veldig på karakter, snitt.

Eiendomsmegling BI Nydalen

Du kan utdanne deg til eiendomsmegler ved både den private skolen BI (i Oslo.

Eiendomsmegling bi

Jeg klarer ikke fatte og begripe at noen velger BI for eiendomsmegling. Det er to høyskoler, et universitet og vet forøvrig at BI tilbyr studiet også. Vil absolutt anbefale deg å studere markedsføring på BI:) lykke til. Hva er kravene for å komme inn på bachelor på BI?.

ansatte - Ryfylke Eiendomsmegling AS

Er det lett å få jobb som Eiendomsmegler etter endt studie?

Eiendomsmegling bi

Here are the top 10 Student Eiendomsmegling profiles on LinkedIn. Student Eiendomsmegling i BI Norwegian Business School. Handelshøyskolen BI - Artikkelen er tidligere publisert i. Eiendomsmegling 2 eksamen høst 2015 - posted in Skole og. BI har 12 bachelorstudier, siviløkonom studiet og fem masterstudier på heltid. Med bachelor i eiendomsmegling fra BI får du både en generell. Bachlorutdanning i eiendomsmegling vil om kort tid tilbys ved begge studiesteder.


BI overtok dette kurset fra Eiendomsmeglerskolen for en del år siden. Handelshøyskolen BI har håvet inn over 360 millioner kroner på. Handelshøyskolen BI er markedsleder for studiet eiendomsmegling i Norge. Eiendomsmegler er en beskyttet tittel som man kun kan kalle seg og jobbe som.


Den mest kjente aktøren er den privatdrevne handelshøgskolen BI, som er. Camilla er utdannet eiendomsmegler og siviløkonom fra BI. Håkon Holen er utdannet eiendomsmegler med bachelorgrad fra BI Bergen. Høstens opptak til eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI var.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar