lørdag 3. oktober 2015

Fuge kjøkkenbenk

Fuge kjøkkenbenk

Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. Fugemestersettet er perfekt for deg som skal fuge baderom, kjøkken, viduer etc. Med disse 4 gummi malene kan du få hvilken profil du vil på. Når man skal fuge, er det viktig at produktet har de rette egenskapene.

Flisekompaniet - Hvordan fuge fliser

Hold fugesprøyta i 90° vinkel mot området hvor det skal fuges.

Kapp spissen slik at den i diameter er litt bredere enn fugen ved 90°. Fasadestein, belegningsstein, kjøkkenbenk, peisplater, trappestein. Vi ville ha en mørkebrun, som passet til benkeplaten. Flislegging over kjøkkenbenk er en jobb du enkelt kan fikse selv.

Flislegging - MAXBO-TV

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk.

Vi valgte lys grå fuge (og limet var hvitt, noe som var viktig da vi har. I mellomtiden kan man fuge gulvet som ble flislagt i går. Fugen mellom vegglista og den nederste fliserada må utføres med silikon. Penest resultat oppnår du hvis du velger en farge som tilsvarer. Kjøkkenbenk, Søl, fuktighet, varme, kulde og hard behandling.


Når limet er herdet påføres fugemasse med gummisparkel eller fugebrett. Så snart fugemassen er overflatetørr, men fortsatt. Løsningen er dog enkel: I tillegg til å fuge under vasken, smører du også. En kjøkkenbenk med fliser kan bli flott, men det er et par viktige detaljer du skal.

Legge anvisning for flislegging over kjøkkenbenk - Right Price Tiles

Du kan også velge en vask i samme materiale og farge som. Ved å legge på maskeringstape får man en helt rett og jevn fuge. Ved montering av to benkeplater mot hverandre må man benytte samlebeslag. Kerapoxy er en reaktiv hardpiks (R), fugemasse (G), som spesifisert for. Eksempel på vannskadesikker montering i kjøkkenbenk. Skriv inn hvor mange meter det er med hjørner og plateskjøter.


Skriv inn hvor mange kvadrat badet er, gulv og vegger. Over kjøkkenbenk anbefaler vi å bruke herdet diamantglass. Fugemasse er sementbasert pulver som blandes ut i vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar