torsdag 1. oktober 2015

Gamle dører

Gamle dører

Vi har 1200 dører fra “veldig gamle” til moderne 50´talls. En dør er ofte det beste holdepunktet for å datere ett interiør. Velg farger og tapeter med døren som det sentrale utgangspunkt. Gamle værbitte låvedører (0498) Mål for begge dørene: B:220/H:200 + 8 cm kant.

Gamle dører - Gamle trehus

Ta vare på de gamle dørene, les mer om gamle dører i denne artikkelen.

Denne temasiden samler nesten alt du vil vite om vinduer og dører. Kopi av gammel dør / Kopi av gammelt vindu / Restaurering av dører. Våre dører, vinduer, trapper og porter lages ut fra dine ønsker. Gamle dører kan restaureres eller kopieres av dyktige håndverkere.

Løvdals Trevare AS - Dører, vinduer, trapper, porter

Pilestredet omhandlet omfattende restaurering av dører og vinduer.

Gamle dører

Produsent av ytterdører, både element- og ramtredører. Hvis du vil fornye huset tidsriktig, bør du åpne døra til gamle dager. Du vet vel at du kan bytte dine gamle dører uten å måtte bytte karm?. De gamle VARA-dørene matcher ikke helt nøyaktig med fargen.


Dør til portrom med jugenddekor (Osloveien 14, J-00041). Gamle dører, vinduer, trapper og lignende, har sjel. Vi lager nøyaktig den profilen kunden ønsker på rammer og karmer. Du tar to gamle dører, og så har du både fotende og hodegjerde.


Ikke vrak: Dørene i tårnet på Bleik ville sannsynligvis bli kastet, brent eller. Betong og gamle dører, samt noe plast, er kjernen i konseptet. Vi tar også i mot verneverdige dører og vinduer som vi kan. Vel, jeg synes i hvertfall det er veldig spennende. Vi gjenskaper dører med gamle profiler og listverk etter. Er 23 cm ned til senter av første skrue på hengslene.


Paret byttet til gamle dører og fløydører i hele leiligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar