lørdag 3. oktober 2015

Interiør utdanning kristiansand

Her finner du en oversikt over Interiørdesign utdannelse i Kristiansand. Her finner du alt av informasjon om utdanning i Kristiansand. En interiørarkitekt planlegger hvordan hus og bygninger skal se ut innvendig. Interiørkonsulenten innreder forskjellige typer lokaler.

Fagskole utdanning - Estetiske fag

Leter du etter et kurs innen interiør eller utdanning?

Interiør utdanning kristiansand

Utdanning design og håndverk passer deg som liker å skape ting. Kunst og håndverk - Årsstudium, Kristiansand, Norge, Universitetet i Agder. Grafisk design utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Vi tilbyr programområdet interiør og utstillingsdesign på Lista i Vanse.

Vg2 - Interiør og utstillingsdesign / Lister - Lister videregående skole

Vi er utdannet som interiørarkitekt/konsulenter, med spesial-utdannelse innen. Returnerte så til Kristiansand der hun begynte å jobbe hos Interiørhuset Erling. Han er gutten som i det siste dratt i spakene og styrt interiørbutikken. VVS Interiør har siden 1982 drevet med salg og montering av baderomsutstyr og.


I våre lokaler i Kristiansand sentrum tilbyr vi et komplett. I Kristiansand samarbeider vi med Sunnhverdag som eies av Hilde. Published 03/10/2015 skole , skolebibliotekkunnskap , Utdanning Leave a. Tags: brødre, bystranda, kristiansand, scoot, skate, sol, sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar